in

Відома найсексуальніша військова в армії Ізраїлю: зірка сайту для дорослих змінила стрінги на форму

Зірка еротичного сайту OnlyFans прийняла рішення вступити до ЦАХАЛу, щоб «стерти» ХАМАС — про це повідомляє видання Тoronto Sun.

Модель Наталія Фадєєва тепер не постить контент сексуального характеру, а натомість показує кадри жахів війни між Силами Оборони Ізраїлю та терористами. «ХАМАС не може зробити жодного внеску в розвиток людства. Ми повинні їх стерти, знищити» , — зазначила дівчина, і описала, що жахливі зображення «не дають мені спати ночами. Відбуваються жахливі речі, ми чуємо історії, схожі на історії людей, які пережили Голокост».

Варто зазначити, що на сторінці Наталії в Інстаграмі і раніше були фотографії у військовій формі, яку вона використовувала як бутафорію для своїх еротичних фотосесій.

Однак тепер, зважаючи на все, дівчина налаштована всерйоз. «Вони думають, що якщо мене забанять в Інстаграмі, я замовчу? Я не принесу їм такого задоволення! Я тут, щоб боротися як у реальності, так і в соціальних мережах #StandsWithIsrael » — написала Фадєєва в соцмережі Х, супроводивши публікацію фотографією у формі на тлі військової техніки.

Варто зазначити, що цього разу зірка була без видимого макіяжу, і кадр виглядав цілком реалістичним.

Читайте також: «Дитяче личко та тіло богині» — модель з 7 розміром грудей Настя Квітко знялася у мікробікіні

«Дитяче личко та тіло богині» — модель з 7 розміром грудей Настя Квітко знялася у мікробікіні

«Я чоловік і це мій обов’язок!» — Потап виступив проти петиції, яка б звільнила його від мобілізації