in

«Набив би обличчя. Просто по-чоловічому», – звільнений із полону зам командира Азова про Потапу та Яму

Один із командирів «Азова» майор Богдан Кротевич — герой України, який пережив російський полон, відверто висловився про тих, хто боягузливо залишив рідну країну після звістки про повномасштабне вторгнення РФ.

За словами захисника «Азовсталі», тут треба чітко розуміти мотиви та обставини виїзду. Якщо йдеться про жінок та дітей, яким спокійніше за кордоном, це нормальне явище – вважає військовослужбовець. Але коли заговорили про чоловіків, тим більше про людей публічних та авторитетних в Україні, то тут Кротевич буквально змінився на обличчі.

Мене не так дратує, що вони поїхали, мене дратує, що вони колись повернуться. Мене просто це виводить із себе. І вони повернуться. Мене тригерить те, що вони, швидше за все, не понесуть жодного покарання. Знову ж таки питання справедливості. Просто виводить. І вони ще, дехто, дозволяє викладати відео з вечірок! Не знаю, як той Влад Яма десь своєю «вінілою» крутить. Ось йому я б обличчя набив. Ось так просто, по-чоловічому. Всяким «ТрО Барселона». Гуляй, душо!

Нагадаємо, що Олексій Потапенко, який повернувся в Україну лише через півроку після початку повномасштабної війни, заявив, що він є бійцем територіальної оборони, перебуваючи у Барселоні. Хореограф Влад Яма і досі живе в США , не соромлячись публікувати звідти відео веселих вечірок, на яких він виконує роль діджея.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от VLAD YAMA (@vladyama_official)

«Оце так сила волі» — співачка Анна Трінчер приголомшила результатами схуднення

«Бл* буду, пов’яжуть…», – Ксенія Собчак показала скріншот останнього листування з Пригожиним