in ,

«Мене одну дратують військові, які жаліються, що у них складна робота?» — харків’янка розлютила українців цинічним відео

На дев’ятому році війни РФ з Україною доводиться з жахом усвідомлювати, що після тисяч цивільних жертв у нашій країні досі є особини, для яких військові — це лише люди, які «чомусь незадоволені своїм життям».

Саме так заявила блогерка з Харкова, яка у себе в соцмережі опублікувала відео з підписом: «Мене одну дратують військові, які маніпулюють і тиснуть на жалість, мовляв, у них важка робота? Малюк, не влаштовує — переводься працювати у військовий офіс, або не ной, якщо сам вибрав їздити на бої ».

Судячи з фотографій у профілі дівчини, вона займається продажем свого тіла і далеко не вражає інтелектом. Природно, публікація викликала обурення в Мережі і один із користувачів зв’язався з божевільною, щоб спробувати її розсудити. Якою була реакція харків’янки – можете послухати на відео нижче.

Читайте також: Йому було лише 23 і він був непридатний до військової служби: на війні загинув волонтер, плавець і дитячий тренер Дмитро Одинець

В Овнів — романтичний вечір, а Близнюкам — неприємна ситуація: гороскоп на 26 жовтня

Зламана шия та набряк мозку: п’ятеро військових жорстоко побили і обікрали побратима у Чорноморську