in

Продюсер Полякової озвучив суму, яку співачка отримала за виступ на весіллі екс-прокурора

Протягом місяця в Україні набирає обертів скандал на фоні лакшері весілля екс-прокурора Ростислава Ільницького та колишньої працівниці ДБР Роксолани Москва, яке вони відсвяткували у заміському ресторані під Львовом.

Як виявилося, в цю ганебну історію вскочила українська співачка Оля Полякова, яка розважала гостей на перший день гуляння. Артистка згодом вирішила «відбілити» свою репутацію і записала відеозвернення в Інстаграм, в якому заявила, що їй не надають повну інформацію про замовника і вона не зобов’язана вивчати його автобіографію.

Розставити всі крапки над «і» в цій неприємній історії вирішив продюсер Полякової — Михайло Ясинський. В інтерв’ю для Слави Дьоміна він погодився з багатьма українцями, що такі розкішні гуляння в країні, де триває війна, не є доречними, але додав, що подібні виступи для артистів на даний час — єдина можливість заробляти хоч якісь кошти на прожиття.

«Я вважаю, що ці молодята, ця сім’я не мала морального права так зараз гуляти. Але ще раз скажу – ми живемо в країні з дуже складною історією. Головне – ми одразу відреагували і сказали про те, що, як важливо було перевіряти замовників за кордоном, так важливо і перевіряти замовників в Україні», — висловився Ясинський.

Також продюсер заговорив про гонорар, який заплатили для його підопічної за виступ на весілля експрокурора Ростислава Ільницького.

«Цю інформацію я тобі скажу 26 жовтня, коли буде концерт Олі Полякової. І там більше людей дізнаються, куди вона витратила цей гонорар. Люди кажуть, що я виправдовуюся, ні, я хочу пояснити природу певних процесів. Це не 25 і це не 10. Більше половини йде на роботу команди і в фонд артиста. Якщо Оля заробила 4−5 тисяч доларів і куди вона їх витратила, ми побачимо на концерті», — додав Михайло.

Також на цю тему висловився бенд-лідер гурту RvB (“Руки’В Брюки”) Олександр Ремез, який наразі служить в лавах ЗСУ та боронить рідну землю від російських окупантів, повідомив, що заробіток артистів суттєво зменшився у мовах війни і вони хапаються за будь-які пропозиції. І він вважає, що немає нічого погано в тому, що Полякова виступала на скандальному весіллі тоді, якщо блондинка відправила зароблені кошти на ЗСУ.

«Вона була спокійніша за мене» — Вайкуле вперше зізналася, що сказала їй Пугачова в день удару ХАМАСу по Ізраїлю

В Овнів — романтичний вечір, а Близнюкам — неприємна ситуація: гороскоп на 26 жовтня