in

У Тельців — фінансові труднощі, а Близнюкам — день в товаристві цікавих людей: гороскоп на 29 жовтня

Астрологи підготували на 29 жовтня 2023 року для кожного знаку Зодіака гороскоп. Давайте розглянемо детальніше кожного із них.

Овен

Цей день варто присвятити для свого саморозвитку. Вам випаде нагода взятися за новий проект або ж відкрити для себе нове хобі.

Телець

Цей вихідний день ідеально підійде для вирішення фінансових проблем. Вам випаде нагода підшукати новий підробіток.

Близнюки

Цей день обіцяє пройти активно та в товаристві цікавих людей, які обміняються з вами своїми ідеями та досвідом.

Рак

Вам варто зайнятися своїм фізичним здоров’ям. Запишіться на курси плавання або ж негайно прямуйте у спортзал. Також ви відшукаєте нові знайомства.

Лев

Цей день необхідно присвятити своїй другій половинці, з якою у вас останній час накопилося багато невирішених питань.

Діва

Вам необхідно ретельно задуматися про свій раціон та графік харчування, адже ви ризикуєте мати великі проблеми зі здоров’ям.

Терези

Вам сьогодні доведеться відшукати золоту середину між роботою та відпочинком. Приділіть час для робочих моментів, але між ними робіть паузу та розгрузіть мозок.

Скорпіон

У вас планується романтичний вихід з другою половинкою, адже ваша пристрасність просто зашкалює та розпирає із середини. А якщо ж ви самотні, то це чудова нагода познайомитися із протилежною статтю.

Стрілець

Цей день посвятіть повністю для своєї коханої людини, адже за роботою ви зовсім закинули ваше спілкування і вона стала відчувати себе непотрібною.

Козоріг

Складіть собі на завтра план аби не забутися про якусь справу і слідуйте чітко за ним. Адже якщо ви будете відволікатися, то не вдасться зробите те, що запланували.

Водолій

Сьогодні у вас планується приємна зустріч з людиною, яка буде на вашій хвилі. Поділіться своїми ідеями та роздумами та послухайте про досвід інших, як вони діють в різних життєвих ситуаціях.

Риби

Всі серйозні ситуації, які виникнуть на вашому шляху ви владнаєте зі швидкістю вітру. Ви і самі не зрозумієте, як так легко зі всім справилися.

Чоловіка Олі Полякової впіймали на пишних напівоголених грудях іншої жінки. ВІДЕО

На фронті загинув барабанщик відомого українського гурту «Серцевий напад»