in

Близнюкам — грошова карта, Козерогам — неприємності, а Дівам — подарунок долі: гороскоп по картах Таро на 12 квітня

В п’ятницю, 12 квітня, Козероги зіткнуться з неприємностями. А Діви можуть не перейматися, доля готує для них подарунок. Що чекає інші на знаки Зодіаку в цей день — читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

На Овнів чекають приємні новини, вони зможуть розважитися. Можливо, вас запросять в подорож або на відпочинок. Не відмовляйтеся, дозвольте собі забутися і не думати про погане.

Телець

Тельці дізнаються, що їм доведеться дуже багато працювати. На вас спробують перекласти занадто велику кількість справ. Якщо ви розумієте, що не готові до такого «марафону», чесно зізнайтеся і поговоріть з начальством.

Близнюки

Вам випала грошова карта, яка говорить про те, що завтра значно покращиться ваше фінансове становище. Порадуйте себе чимось приємним, що підніме вам настрій.

Рак

Карти Таро обіцяють Ракам непростий вибір. Вам доведеться розставити пріоритети і зрозуміти, що для вас важливіше. Не поспішайте відмовлятися від того, що вам дорого, зважте усі за і проти.

Лев

Левам варто приділити увагу своєму здоров’ю, ви давно закривали очі на певні проблеми. Не шкодуйте грошей і часу, дбайте про свій організм. Якщо ж ви і далі будете ігнорувати «дзвіночки», все закінчиться погано.

Діва

Діви отримають справжній подарунок долі. У цей день ви зумієте поліпшити своє життя і закласти фундамент свого успішного майбутнього. Не втрачайте таку можливість, цей шанс дається дуже рідко.

Терези

Карти Таро обіцяють Терезам задуматися про те, як до них ставляться люди. Можливо, Вам варто поміняти ставлення до друзів і колег. Постарайтеся не ображати людей і вибачитеся, якщо розумієте, що вже когось зачепили.

Скорпіон

12 квітня Скорпіонам варто залишитися вдома і відмовитися від поїздок. Якщо ж вам все-таки потрібно кудись дістатися, пройдіться пішки або вибирайте громадський транспорт. У цей день вам потрібно побоюватися машин.

Стрілець

Карти Таро обіцяють Стрільцям скандал. Ви давно терпите і вже перебуваєте на межі своїх сил. Якщо претензій занадто багато, дозвольте собі випустити пар, але не перестарайтеся.

Козоріг

У цей день Козерогам доведеться непросто. Ви можете сильно злякатися, події, які на вас чекають, можуть шокувати. Тримайте себе в руках і не піддавайтеся паніці, все налагодиться.

Водолій

12 квітня Водоліям варто відмовитися від важливих рішень. Не намагайтеся щось змінювати і планувати, цього дня всі старання обернуться провалом. Краще приділіть час своїм захопленням або погуляйте з друзями.

Риби

Карти Таро обіцяють Рибам довгоочікуваний відпочинок. Ви зможете розслабитися і провести час в колі найближчих. Однак не забувайте про роботу, вдень вам варто попрацювати.

Терезам — серйозні чвари, а Скорпіони зірвуть джек-пот: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 12 квітня

«Мені за це платили 50 тисяч в місяць»: Міцкевич розповів, як завершився роман із Поляковою та як його кинула команда співачки