in ,

Зірку популярного ситкому «Друзі», який зіграв роль Чендлера, знайшли мертвим

29 жовтня ЗМІ повідомили, що американського актора Меттью Перрі, який зіграв роль Чендлера у надзвичайно популярному ситкомі 90-х «Друзі», знайшли мертвим.

Його знайшли без свідомості в джакузі в його будинку в районі Лос-Анджелеса. Як повідомили правоохоронні органи — на місці події наркотиків не знайдено. Що стало причиною смерті актора наразі невідомо, але слідчі дотримуються версії, що актор «схоже, потонув».

«Нам розповіли, що Метью повернувся додому десь вранці…, і незабаром після цього він відправив свого помічника на доручення. Нам сказали, що коли асистент повернувся приблизно через дві години, він побачив, що Метью не відповідає … і подзвонив у 911… Наші джерела кажуть, що перші служби швидкого реагування прибули на виклик через зупинку серця. Незрозуміло, де саме це сталося», — розповідається у матеріалі.

Компанія, яка спродюсувала серіал «Друзі» вже написала співчуття для родини колеги.

«Ми спустошені смертю нашого дорогого друга Меттью Перрі. Меттью був неймовірно талановитим актором і невідійманою частиною родини Warner Bros. Television Group. Вплив його комедійного генія відчув у всьому світі, і його спадщина житиме в серцях багатьох людей. Це неприємний день, і ми висловлюємо свою любов його родині, його близьким і всім його відданим шанувальникам» — йдеться у повідомленні.

41-річна Брітні Спірс повністю оголилася на пляжі та посвітила пишними сідницями

«Шматок лайна» — Світлана Лобода заявила, що готова взяти на роботу таксиста, який відмовився розмовляти державною мовою