in

У співпраці із Залужним: Міккі Рурк придумав новий спосіб допомогти Україні

Американський актор Міккі Рурк відомий своєю любов’ю до України.

Володар «Оскара» регулярно допомагає нашій державі фінансово і медійно — публічно засуджуючи російське вторгнення в Україну. Не останню роль у цьому відіграє давній друг і помічник Рурка — українець Дмитро Корнійчук, який є співзасновником благодійної організації One World Aid Alliance. Нещодавно її учасники оголосили про розіграш унікального лота — прапора України із особистим підписом Валерія Залужного.

На своїй сторінці у Instagram Stories Міккі Рурк зробив репост із оголошення організації і опублікував відео, на якому екс-головнокомандуючий підписує стяг і дякує співвітчизникам за підтримку. «Триває розіграш прапорів! Виграйте прапор з автографом Валерія Залужного. Пожертвуйте $25 через PayPal/Apple. Зробіть репост та позначте нас. Надішліть нам скриншот свого пожертвування. Розіграш закінчується 8 березня. Переможця буде оголошено 10 березня», — написав герой вестернів.

«Розіграш унікального прапора: приєднуйтесь зараз! Ми отримали надзвичайний подарунок — прапор із підписом екс-головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного, присвячений непохитній підтримці Міккі. Цей прапор символізує надію та незламний дух єдності, який допоможе зібрати гроші для української армії», — відмітили на сторінці організації One World Aid Alliance.

Нагадаємо, нещодавно Міккі Рурк закликав допомогти херсонцям і оголосив збір на відновлення зруйнованих росіянами будинків

«Огидна потвора!» — Сумська визвірилася на племінника, який розповів, як її донька «заробляє криваві рублі в Москві»

Потап у Маямі похвалився селфі з чоловіком Меган Фокс, яка назвала українок «надувними ляльками»