in , ,

«Дачі в Криму у мене немає!»: Володимир Горянський розповів про своє життя після повномасштабного вторгнення

Відомий український актор Володимир Горянський днями поділився з широким загалом деякими подробицями зі свого життя. Зокрема, артист висловився на тему спілкування з російськими колегами, вистав під час війни та про те як дата початку повномасштабного вторгнення припала на його день народження. Про це та інше — розповідаємо у нашому матеріалі.

За словами артиста, він як і всі українці, був не готовий до тієї жахливої події, що сталося 24 лютого. «За кілька днів до початку великої війни ми були з гастролями в Маріуполі – замість однієї вистави запросили зіграти дві. У театрі, якого тепер немає… Після гастролей ми з дружиною полетіли до друзів за кордон, буквально на два дні – відсвяткувати день народження. 22 лютого вилетіли, а на 25-те були квитки назад, до Києва. А потім гримнуло страшне 24-те… У нас із собою одна невелика валізка, грошей обмаль. На банківських картках щось було, але зняти не вдалося. Добре, допомогли друзі – перебули ще в них якісь дні. І швидко повернулися додому.», — згадав артист.

Володимир Горянський з дружиною Оленою Горянською

Володимир Горянський зізнався, що навіть у такі важкі часи він продовжує працювати та грати у виставах. Адже, на його думку, зараз люди мають більшу необхідність відволіктися від стресу та емоційних навантажень, ніж у мирний час. Артист також згадав і про те який неймовірний попит мала його творчість закордоном — не тільки серед наших співгромадян, яким довелося залишити рідну домівку, а й серед європейців.

«Ми з виставою «Чоловік моєї дружини» доїхали аж до Лондона. Грали у відомому театрі, де починав кар’єру Чарлі Чаплін. Прийшло дуже багато людей – ми привезли такий собі зв’язок українцям з Батьківщиною. Згодом були гастролі країнами Балтії – там взагалі всюди українські прапори, що дуже дивувало і радувало. На державних установах, будинках звичайних людей. У Ризі, Вільнюсі – прапори, бігборди з нашою символікою. І це місяць тому – минуло стільки часу, а підтримка не згасає. Місцеві нам щиро казали, що ми захищаємо і їх, і Європу

Актор з колегами по виставі «Чоловік моєї дружини»

Водночас Володимир відмовляється будь-яким чином згадувати про своїх російських колег, наголошуючи на тому, що зовсім з ними не спілкується. Натомість актор позитивно відгукується про польську акторку Барбару Брильську, з якою він знімався в одному з своїх проєктів — адже європейська колега беззаперечно підтримала Україну з початку повномасштабної війни.

«Вона розумна людина, тому і підтримує нас. З Барбарою ми знімалися у фільмі «Дивне Різдво». Вона мала велику роль, доводилося вчити багато тексту, тому була спочатку напружена. Зйомки проходили в санаторії під Києвом, і там для нас накривали розкішні обіди. Акторський склад був невеличкий. Богдан Ступка діставав чогось міцненького – пригощав. Але трішечки! Коли закінчували зйомки, ми залишалися в гримерці поспілкуватися. У невимушеній обстановці й налагодили такими хитрощами контакт. З’ясувалося, що Барбара – чудова жінка, з гарним почуттям гумору.», — зазначив Горянський.

Володимир Горянський під час зйомок на своїй дачі в Одеській області

Також артист висловився стосовно найбільшої чутки про нього, яка свого часу була поширена у пресі — буцімто, Горянський має дачу в Криму. «Немає в мене дачі в Криму! І ніколи не було. Звідки ця інформація – не можу зрозуміти. Чого тільки не напишуть… У мене була екоферма в Одеській області. Але це було давно. В іншому житті.», — підсумував актор.

Читайте також: «Шматок лайна» — Світлана Лобода заявила, що готова взяти на роботу таксиста, який відмовився розмовляти державною мовою

Вночі, з дуже-дуже-дуже гучним скандалом: відома дата, коли Волошин і Трінчер остаточно розійшлися

У Овнів — неприємна ситуація, а у Козерогів — успіх у справах: гороскоп на 31 жовтня