in , ,

«10 років я була самотньою»: Могилевська відверто зізналася чому утримувалася від стосунків

Нещодавно відома українська співачка Наталія Могилевська в інтерв’ю для Youtube каналу рівненського телеканалу ITW Media Group розповіла про те як 10 років свідомо утримувалася від стосунків.

Могилевська відверто зізналася чому вона зважилася на такий незвичайний крок. «Я на свого чоловіка чекала 10 років і 10 років була самотньою, ні з ким не мала стосунків. Я вирішила попрацювати над тим, якою я є подругою, жінкою. Тому що, якщо я не змінюся, я притягну бозна-що. Але це серйозне було рішення.«, — розповіла артистка.

Наталія Могилевська зізналася, що чекала «свого» чоловіка 10 років

За словами артистки, її робота над собою тривала всі ці 10 років — три з яких Наталія провела у монастирі в Індії. «Але це було рішення – доки я не відчую, що це мій чоловік. Я сказала: «У мене в житті ще буде один чоловік.»,- підсумувала Могилевська.

Наразі Наталія з її коханим на ім’я Валентин проживають у заміському будинку. Раніше Могилевська розповідала, що її обранець довгий час жив у США.

До слова, співачка вже перебувала у шлюбі двічі. Її першим чоловіком був бізнесмен Дмитро Чалий — пара побралася у 2005 році, але за рік потому вони розлучилися. У 2006 році Наталія одружилася з підприємцем Єгором Долініним — ці стосунки тривали протягом 5 років.

Читайте також: Тіну Кароль звинуватили у плагіаті на зрадницю Ані Лорак: «випадково надихнулася»

«Просто с*кс!» — Мішина у спокусливій прозорій білизні заговорила про стосунки

У міні бікіні під бризками водоспаду: 60-річна Демі Мур показала яскраві фото подорожі Великим Каньйоном