in ,

52-річний військовий, якого жорстоко побили товариші по службі, помер у лікарні

Ми вже повідомляли про моторошний інцидент, який стався пізнього вечора 22 жовтня у Чорноморську на Одещині.

Просто посеред вулиці до чоловіка у формі підійшов невідомий і повалив його на землю ударом в голову. Після цього до нападника приєдналися ще четверо спільників, які стали добивати лежачого кулаками і ногами. Усе це попало на вуличні камери відеоспостереження. Трагізм ситуації у тому, що нападниками виявилися побратими потерпілого — військовослужбовці ЗСУ.

Чоловіка терміново шпиталізували до місцевої лікарні, ним виявився 51-річний Юрій Куприч. Незважаючи на важкі травми — зламаний шийний хребець і набряк головного мозку, він знайшов у собі сили і поспілкувався з правоохоронцями. При цьому чоловік відмовився писати заяву і відмовився від будь-яких претензій, судячи з усього, не бажаючи кидати тінь на своїх побратимів, які, за попередніми даними, у момент скоєння нападу перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Юрій Купріч у лікарні

Дружина потерпілого, Олеся Куприч, у своїх соцмережах розповіла моторошні подробиці інциденту. За її словами, нападники стрибали по обличчю її чоловіка, коли той безпомічно лежав на асфальті. Саме в результаті цього Юрію зламали шию. Жінка розповіла, що до неї в лікарню приходили дружини нелюдів, пропонували її гроші, проте вона тверда вирішила, що зловмисники мають понести покарання згідно закону.

Олеся Куприч опублікувала фотографії ймовірних нападників.

Скріншот: www.facebook.com

Також стало відомо, що Юрій Куприч мав серйозні проблеми зі здоров’ям – хворобу, через яку не повертається шия. Навесні цього року він уже переніс важку операцію, під час якої в грудний відділок йому вживили 6 болтів. Чоловік міг бути комісований, проте сам попросив, аби його визнали обмежено придатним і дозволили продовжувати служити Батьківщині.

Кілька днів тому Олеся повідомила через соцмережі, що стан її чоловіка різко погіршився і попросила молитися за нього. «Рідний наш! Коханий! Будь ласка живи!!!! Юра перебуває у критично тяжкому стані!! Ми молимося! Ходом розслідування ми незадоволені! Від нас всі приховують, не дають жодної інформації!!! Допоможіть будь ласка, поширити цей пост! Ми боїмося, що намагаються все зам’яти!! Я вас благаю, друзі, близькі, чужі! Допоможіть! Це не можна залишити безкарно!!», — звернулася до небайдужих дружина військового.

Першого листопада Юрію Купрічу виповнилося 52 роки. Дружина ніжно привітала коханого і пообіцяла йому, що наступне його свято вони обов’язково зберуться усією родиною, «згадуючи все це як страшний сон». Не судилося… Вранці 2 листопада вона написала, що серце Юрія перестало битися…

Читайте також: Зарізали одного і поранили ще чотирьох чоловіків: у Кам’янці-Подільському п’яні військові влаштували криваву різанину

Син Таїсії Повалій підтримує Україну: Артистка-зрадниця розповіла які між ними стосунки

У Тельців — грандіозні плани, а Близнюкам — звернути увагу на здоров’я: гороскоп на 3 листопада