in , , ,

Син Таїсії Повалій підтримує Україну: Артистка-зрадниця розповіла які між ними стосунки

Нещодавно відома артистка-зрадниця Таїсія Повалій в інтерв’ю для російських пропагандистських ЗМІ розповіла про свої стосунки з сином Денисом. Він начебто підтримує Україну — на відміну від матері, яка замовчує геноцид власного народу заради кривавого заробітку та навіть отримала громадянство РФ. Але його позиція видається багатьом українцям не такою однозначною. Бо навіть коли співачка стала рупором Кремля та змінила громадянство, Денис продовжив її захищати. І сама Повалій запевняє —  вони добре спілкуються попри різні політичні погляди.

Артистка-запроданка навіть після повномасштабного вторгнення РФ в Україну не стала приховувати того, що має відверто проросійські погляди. Але Денис, який колись виступав з матір’ю на популярних федеральних каналах, в тому числі на «Первом», не став поділяти таку її позицію. Втім, згодом він почав захищати маму, називаючи фейком статті у російських ЗМІ з цитатами Повалій про любов до Росії.

Денис Повалій виправдовував опальну матір в соцмережах

Зараз син Повалій мешкає в Іспанії. Співачка зізнається, що вона регулярно зідзвонюється з ним по відеозв’язку, але правда це чи ні — невідомо. Проте якщо взяти до уваги які саме дописи Денис робить у соцмережах, то можна припустити що його не надто сильно турбує політична позиція матері. У грудні 2022 року він публічно привітав Повалій з днем народження, зазначивши, що буде любити її попри все і для нього не має значення що вона робить або не робить. Разом з привітанням Денис опублікував відео з їх спільним виступом на тому самому «Первом канале».

Цікаво, що свої соцмережі син опальної артистки веде виключно українською мовою, але на коментарі підписників відповідає здебільшого російською. На тлі нинішніх полій особливо цікавими є його висловлювання про те, що українці мають бажати не миру, а перемоги — хоча спочатку він звертався до співгромадян з проханням «не бажати смерті ворогам».

Публікації Дениса Повалія про війну в Україні

Разом з тим, Денис неодноразово висував припущення, що ця війна є комусь вигідна та називав її «кривавою грою». Він також вважає цькування своєї матері прикладом того, що уряд навмисно створює «зрадників».

Читайте також: «10 років я була самотньою»: Могилевська відверто зізналася чому утримувалася від стосунків

В одній спідній білизні з величезним живим пітоном: Кардашьян повторила образ Хайєк з «Від заходу сонця до світанку»

52-річний військовий, якого жорстоко побили товариші по службі, помер у лікарні