in ,

Розлучений Костянтин Меладзе виступив у Німеччині з братом-мовчуном та своєю новою обраницею

Декілька днів тому в столиці Німеччини відбувся концерт співака грузинського походження Валерія Меладзе, який замовчує повномасштабне вторгнення РФ в Україну.

Під час виступу артиста на сцені з’явився його брат — Костянтин разом зі своєю новою пасією Софією Тарасовою. Чутки про свої відносини зіркова пара підігріла в той момент, коли екс-учасниця сексуального тріо «ВІА ГРа» Віра Брежнєва офіційно підтвердила факт розлучення з композитором. На фоні цього в мережі активно розпочали ширитися чутки про нове захоплення Костянтина, яким стала 22-річна українка. Композитор вже встиг написати для нової обраниці ліричну пісню про кохання та заспівати разом із нею. Згодом молода співачка вирішила прокоментувати чутки про її стосунки з Меладзе і написала роз’яснення в Інстаграм.

Відео з їхнього спільного виступу з’явилося на сторінці Тарасової, яка продалась країні-терористці за криваві рублі, але згодом прийняла рішення шукати прихисток у Європі. Жодної іскри у погляді чи інтимних сигналів помічено між Софією та Костянтином не було помічено. Та і сама Тарасова ймовірно була запрошена на роль бек-вокалістки Валерія. Своїх треків артистка не виконувала на заході.

Чорна відьма-некромант Марія Тиха, яка працює з мертвою енергетикою та духами роду, назвала причину розриву відносин співачки Віри Брежнєвої з продюсером Костянтином Меладзе.

«Ломай його і тягни звідси!» — На Хмельниччині керівник ТЦК Павлов витяг чоловіка з лікарняного ліжка на очах у поліції

До війни мав 10 тисяч доларів на місяць — після скандалу з весіллям Ткач пожалівся на доходи і назвав яку суму зараз заробляє