in

«Я витратив на пластичні операції понад мільйон доларів»: Який нині має вигляд живий «Кен»- американець Джастін Джедліка

Американець Джастін Джедліка став відомим всьому світові як «людина-Кен». Здобути таку популярність хлопцю допомогла його лялькова зовнішність, але щоб досягти такого результату він вдався до численних модифікацій тіла. За словами Джастіна, число пластичних операцій, зроблених їм становить близько тисячі.

«Я витратив понад 1 мільйон доларів на пластичну хірургію, у мене 23 імплантати«, — розповів  Джастін. До речі, популярність прийшла до хлопця після того, як він взяв участь у деяких американських реаліті-шоу — насамперед, у проєкті «Чоловіки Західного Голлівуду».

Джастін витратив на пластичні операції близько мільйона доларів

Джедліка зазначив, що стати людиною-Кеном його надихнула Джоан Ріверс — американська акторка та гумористка з нестандартною зовнішністю. «Я завжди ідеалізував її вигляд, очевидно, тому що вона була відома пластикою обличчя і не шукала жодних виправдань для цього«, – пояснив він.

Хлопець зазначає — на зміну зовнішності його надихнула Джоан Ріверс

Маючи нестандартний та сміливий підхід до зовнішності, Джастін особливо полюбляє співпрацювати з фотографами. Так наприклад, на одній з численних креативних фотосесій хлопець постав в кадрі в целофані. Він стверджує, що саме ці фото стали його улюбленими. «Завжди весело, коли ти можеш зафіксувати момент з фотографом, що цікавиться модифікацією тіла», — каже Джедліка.

«Людина-Кен» залюбки співпрацює з фотографами

За словами Джастіна, його сторінка у соцмережі Instagram, відображує абсолютно всі сфери його життя та зосереджена не тільки на зовнішньому вигляді або кар’єрі. Адже він ділиться з підписниками усім, що з ним відбувається.

Джастін Джедліка має 23 імпланти в тілі

Хлопець зізнався, що участь телевізійному проєкті «Чоловіки Західного Голлівуду» надала йому можливість продемонструвати не лише свій спосіб життя, а й талант в модифікаціях тіла. Сюжет цього реаліті-шоу заснований на тому, як троє геїв та троє гетеросексуалів досліджують схожості та відмінності свого життя у самому серці Голлівуду.

Читайте також: «Льошо, чому в тебе зараз таке в житті?» — колишня бек-вокалістка Потапа прокоментувала сучасну творчість репера

50-річна модель Гайді Клум показала, як засмагає топлес біля басейну

Супермодель Хайді Клум з’явилася на гала-концерті в Лос-Анжелесі у відвертому вбранні українського бренду