in

«Не закритий гештальт був!» — Ксенія Мішина вперше познайомила 11-річного сина Платона з рідним батьком

Українська акторка та головна героїня романтичного шоу «Холостячка» Ксенія Мішина вперше за 11 років познайомила свого сина Платона з його кровним батьком Олександром. Колишній коханий артистки сам вийшов з нею на зв’язок і виступив ініціатором зустрічі зі спадкоємцем. Зірка не стала перешкоджати цьому, бо думала, що чоловік змінився.

Про це Ксюша розповіла в інтерв’ю «ЖВЛ». З татом хлопчика Мішина розійшлася, коли була на 7 місяці вагітності. Він не брав участі у вихованні сина і щобільше – ніколи з ним не спілкувався.

«Хто я така, щоб не дозволити познайомитися з батьком? Дитина сама зробила висновки з того маленького часу, який вони разом проводили. Моя дитина все бачила. І я йому все це ще й розклала, розповіла, щоб це не було якоюсь травмою. Але якщо в житті буде якась така травма, я сприймаю це як завдання, яке він повинен вирішити у своєму житті», – повідомила акторка.

Під час зустрічей Олександру не вдалося налагодити стосунки з Платоном, тому Мішина раз і назавжди вирішила припинити спілкування з ним. За її словами, чоловік знову став цікавитися нею, і дитина йому зовсім не потрібна.

«Ми зустрічалися, але я знову помахала ручкою і сказала, щоб цього більше ніколи не було, тому що людина не змінилася. Знаєте, скажу так – не закритий гештальт був більше зі мною, ніж із дитиною. Я розуміла, що йому потрібна я, а не дитина. Я сказала: «Ні, все. Не треба». Я розуміла, що на дитині це погано позначається, і вона починає ставити запитання: «А чому ось так?» – пояснила зірка серіалу «Кріпосна».

До речі, коли чоловік Ксенії дізнався про її вагітність, він злякався. Брюнетка почала страждати від психологічного аб’юзу, а незабаром і зовсім втекла від нього до Севастополя. На цьому спілкування з колишнім припинилося. У 2017 році ексбойфренд вирішив нагадати про себе – він прийшов на спектакль Мішиної в алкогольному сп’янінні й спустив брюнетку за волосся зі сходів.

«Ти не можеш жити з людиною, від якої тебе нудить. З аб’юзером, з людиною максимально непорядною. Я здохну. Я як особистість, жінка, мама, я здохну. Я валятимуся в панічних атаках», – резюмувала знаменитість.

«Просто рве душу!» — Герої України вразили виконанням треку «Обійми» гурту «Океан Ельзи»

«Моя Україна померла!» — зрадник Юрій Батурін відмовився від батьків, назвавши їх «хворими людьми».