in

«Кликав мене на побачення!» — Ксенія Мішина пригадала, як її «клеїв» російський актор Сергій Гармаш

Українська акторка Ксенія Мішина не приховує, що їй пропонували стосунки багаті та успішні чоловіки.

На початку своєї кар’єри, у 18-річному віці, вона познайомилася з російським актором театру та кіно Сергієм Гармашем. Тоді чоловікові було 49 і він наполегливо кликав юну красуню на побачення. Артистка дала йому свій номер телефону, але особиста зустріч так і не відбулася.

Про це зірка серіалу «Кріпосна» розповіла в інтерв’ю Славі Дьоміну. Гармаш на той час активно шукав собі молоду дружину, тому й почав слідкувати за Мішиною, яку взяли зіграти в масовці. Неодноразово чоловік запрошував знаменитість до Москви, обіцяючи, що вона стане класною акторкою.

«Він уже такий, у віці. Мені було 18 років. Я дала свій номер телефону. Він мені дзвонив пів року. Він тоді не був одружений, він шукав собі дружину. І потім у нього молода дружина з’явилася, я хочу тобі сказати. Він знайшов. молоду дівчинку, яка ще народила йому дитину, і він усе кликав мене на побачення, але я все морозилася. Він дзвонив, дзвонив і якось сказав: «Слухай, приїжджай до Москви» , – поділилася селебріті.

Після невдалих спроб Сергій вирішив привернути увагу Мішиної дорогими розвагами. Він покликав її до Ялти, де збирався відпочивати разом з другом, російським актором Гошею Куценком. Але, за словами головної героїні романтичного шоу на СТБ «Холостячка», вона не може спати або навіть спілкуватися з чоловіком, який їй не подобається.

«Ми з Гошею Куценком будемо в Ялті, на яхті, приїжджай до нас», – цитує свого кавалера Ксенія. Вона ще 15 років тому розповідала цю ситуацію мамі, наголосивши, що інші дівчата її віку вміють «крутити» багатими чоловіками, але сама Мішина ніколи таким не займалася.

В оточенні Олега Винника розсекретили недугу співака: проходить курс хіміотерапії

«Взяли Одесу, усунули Зеленського!» — скандальний російський блогер відзначився новою порцією абсурду