in

Вини не визнає: патрульному, що вбив чоловіка у Дніпрі, обрали запобіжний захід. Відома реакція керівництва поліцейського

31 серпня у Кіровському райсуді Дніпра відбулося перше засідання у справі про смертельне поранення патрульним водія «Ягуара».

Поліцейському, який здійснив три  постріли у спину загиблому, обрали запобіжний заходу вигляді цілодобового домашнього арешту, при тому, що прокурор наполягав на триманні під вартою без можливості внесення застави. Сам обвинувачуваний на процесі присутній не був у зв’язку зі станом здоров’я, але спостерігав за засіданням через відео зв’язок. Коли йому надали слово, він підкреслив, що своєї вини не визнає.

У патрульній поліції України заявили про цілковиту підтримку свого колеги. «Щойно у Дніпрі закінчилось судове засідання щодо обрання запобіжного заходу патрульному Єгору Звонкову. Ця справа є принциповою для нас усіх. На засіданні були патрульні, керівництво управління патрульної поліції в Дніпропетровській області, громадськість та ЗМІ. Поліцейські всієї України підтримують колег», – йдеться у публікації на Фейсбук-сторінці.

Скріншот

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко закликав до виваженого підходу о оцінці ситуації в Дніпрі. Мер обласного центру, Борис Філатов, заявив про беззаперечну підтримку патрульним, і підкреслив, що жоден громадянин не має права чіпати поліцейського при виконанні ним службових обов’язків.

«Скільки можна співати про війну?» — блогерка Анна Алхім заявила, що краще слухати пісні співачки-зрадниці Анни Asti

«Пишете мені х*рню» — Полякова різко відповіла на критику за своє «розкішне» життя на показ