in

Стало відомо, як Винник збирається повертатися на українську сцену під виглядом благодійних концертів

Нещодавно у вітчизняних ЗМІ з’явилася інформація про Олега Винника, який потрапив на гачок до недобросовісних волонтерів, що «розвели» довірливого співака на мільйони гривень.

Промінь світла на цю туманну подію пролив популярний український блогер Богдан Беспалов, який відомий своєї широкою мережею джерел. За його даними — інцидент з Винником вигаданий самим співаком з метою виставити себе у ролі жертви. Беспалов, посилаючись на інформаторів з близького оточення Винника у Німеччині, стверджує, що таким чином Олег Анатолійович прокладає собі дорогу на українську сцену, і розпочинати він буде з концертів перед його прихильниками у країнах Європи.

Причина такого бажання співака криється зовсім не у його патріотизмі чи тузі за своїми «вовчицями». Все набагато банальніше — у любителя жити на широку ногу зіркового артиста закінчилися кошти. Зокрема, на «заборонені препарати» від яких, а інформацією Беспалова, залежить не тільки сам Винник, а і його дружина Таюне.

Блогер стверджує, що Винник і Таюне залежать від «заборонених препаратів»

«Якщо раптом Винник анонсує європейський тур, ви повинні розуміти, що ви йдете не допомагати ЗСУ, а ви йдете на концерт до людини, яка має егоїстичну позицію бути там, де гроші. Саме своїми квитками ви забезпечите його звичний рівень достатку. Тричі подумайте , адже ця людина більше не має нічого спільного з Україною. Ця людина показала своє справжнє обличчя і вона зараз там, де має бути», – переконує Беспалов.

Читайте також. «Коли Винник мив туалети у Німеччині, вас не цікавила його доля»: Друг артиста публічно звернувся до його хейтерів

Співачку-зрадницю Ані Лорак назвали таємною агенткою: українці в захваті від патріотичної версії її хіта «Полуднева спека»

Ірина Білик подарувала друге життя своєму хіту, який 15 років тому присвятила Дмитру Дікусару