in

Бабця їздить: у співробітника СБУ, любителя російського шансона, виявився цілий автопарк дорогих авто

Як виявилося, за співробітником СБУ Дмитром Сиваком, який полюбляє публічно слухати російських виконавців, тягнеться цілий шлейф дорогих покупок, які не відповідають його офіційним доходам.

Так, підрозділами внутрішньої безпеки СБУ зараз проводиться детальне розслідування як самого інциденту, за участю Контррозвідника Дмитра Сивака, так і можливого виявлення за ним слідів корупційних дій. Виявилося, що родину службовця записані ряд дорогих транспортних засобів: мінівен Volkswagen Caravelle 2018 року (орієнтовна вартість близько 40-45 тисяч доларів), Volkswagen e-Golf 2019 року (близько 20 тисяч доларів) і мотоцикл BMW R 1250 RT 2019 року (близько 17 тисяч доларів).

Звичайно, СБУ-шник подумав про можливі наслідки таких витрат і авто записані не на ньому. Зокрема, власником Фольксвагена є 75-літня бабуся контррозвідника, Богдана Сивак, яка, за даними Центру Протидії Корупції, ніколи на цій машині не їздила, та й ніколи не мала власного бізнесу, який дозволив би робити подібні покупки.

Дмитро Сивак (праворуч) та його батько Руслан Сивак (ліворуч)

У самого службовця цей факт пояснюють просто: «Якби Богданна Михайлівна мала «Бентлі Континенталь» якийсь там великий, ну, без питань. І то – то не ваше діло. Вона все життя пропрацювала, 40 років, військовою була». За додатковими поясненнями Сивак скерував представників ЦПК до свого адвоката, однак назвати його ім’я чи надати його контакти відмовився.

Нагадаємо, пізно увечері 4 листопада присутні одного з ресторанів Вінниці почули із VIP-зали звуки пісень російського виконавця Михайла Круга «Владимирский централ», «Приходите в мой дом». Коли один із гостей, військовослужбовець, спробував зробити поціновувачам шансону зауваження, Сивак спровокував бійку, внаслідок якої постраждали сам військовий і двоє його товаришів. Ініціатор бійки, батько співробітника СБУ Руслан Сивак також був госпіталізований із струсом головного мозку.

Читайте також: Скандал! Голову комітету з питань освіти Бабака зупинили в неадекватному стані і зв’язали у психдиспансері

П’ятірка матерів-одиначок українського шоу-бізнесу, які залишились з дітьми на самоті

Величезний імплант в сідниці луснув від укусу бджоли: трансгендерна модель розповіла як це сталося з нею