in

Величезний імплант в сідниці луснув від укусу бджоли: трансгендерна модель розповіла як це сталося з нею

Днями трансгендерна модель Джессіка Алвес розповіла широкому загалу про найжахливіший інцидент, який стався в її житті.

За словами зірки, це відбулося коли імплант у її сідниці луснув від укусу бджоли. Варто зазначити, що загалом Джессіка перенесла понад 100 пластичних операцій, щоб досягти тіла своєї мрії, витративши при цьому грандіозну суму грошей — 800 000 фунтів стерлінгів. Все це було зроблено з метою перетворення на жінку. «Від дитинства у мене завжди була дуже жіночна душа, тому протягом багатьох років, щоб відповідати своїй зовнішності, я перенесла безліч естетичних і пластичних операцій«, — зазначила Алвес.

Модель OnlyFans розповіла, що одного дня вона вирішила вирушити до Лас-Вегаса, аби відсвяткувати своє день народження. Саме там і сталася ця жахлива подія. «Шість місяців тому я поїхала до Лас-Вегаса, на другий день мого перебування там я засмагала біля басейну з дівчатками, а потім відчула укол у сідницю, і дівчата почали кричати, і я теж«, — згадала вона.

Згодом місце укусу стало «мокрим» та «набряклим», а коли у Джессіки почалася лихоманка, вона була терміново доправлена до лікарні. «Вони виявили, що у мене інфекція, лікарі розкрили цей набряк, і він вибухнув, а потім у мене на сідниці утворилася велика дірка там, де виходив імплантат«, — додала вона. Хірурги в Лас-Вегасі наполягали на видаленні обох сідничних імплантів, але Джессіка вирішила звернутися до свого постійного хірурга у Стамбулі.

Лікар видалив інфікований імплант, який залишив по собі величезну дірку. Але потім він вирішив піти на ризик та вставити ще один імплант. Втім, з цим виникла не аби яка проблема. Адже зовсім не було можливості поставити імплант такого ж розміру як і попередній, а саме об’ємом 1050 кубічних сантиметрів. Натомість лікар зміг встановити лише імплант об’ємом 750 кубічних сантиметрів. «Обидві сторони різні, вони не мають однаковий вигляд, не симетричні. Те, що моя дупа перекошена, сильно вплинуло на мою впевненість у собі, я не ходила на пляж, до басейну, я дуже ретельно обираю одяг, щоб це не впадало у вічі«, — розповіла модель.

У квітні цього року Джессіка зробила заяву про те, що «на 100% покінчила з пластичною хірургією». Але попри це вона знову звернулася до свого хірурга, аби ввести декілька наповнювачів, щоб «заповнити дірку, залишену бджолою».

Також вона зазначила, що планує «продовжити отримувати насолоду від життя». «Назва моєї гри — веселитися, бути щасливою, святкувати життя, кохати і бути коханою», — підсумувала модель.

Читайте також: Анна Трінчер поділилася гарячим відео: у крихітному бікіні під тропічним душем Занзібару

Бабця їздить: у співробітника СБУ, любителя російського шансона, виявився цілий автопарк дорогих авто

Анна Кошмал в спідній білизні продемонструвала свої вміння з йоги