in

«Я на колінах перед українським народом!» – куди пропала фанатка Путіна Сніжана Єгорова, яка намагалася перевзутися

Телеведуча Сніжана Єгорова – одна із найбільших розчарувань українців серед зірок шоу-бізнесу.

Знаменитість не приховувала свого кохання до Кремля, відкрито називаючи диктатора Путіна «героєм нашого часу» . Нині Єгорова також розповсюджує кремлівські наративи, щоправда, тепер уже приховуючи своє обличчя. Про це стало ясно після виходу чергового випуску жалюгідного шоу «Зірки проти Зеленського», в якому так звані «зірки» намагаються обплювати президента України, хизуючись своїм особистим знайомством із ним.

«Я спитала, на що ви живете, бідні ви мої. Він мені сказав, проникливо дивлячись у вічі, як котик із Шрека, такими очима: «Ми зібрали всі останні наші гроші з залишків гонорару, приїхали до Києва, зняли квартиру, одну на всіх, і ось живемо з розрахунку на те, що знайдемо собі роботу та застосування», — цинічно сказала Єгорова в ефірі.

Участю у зйомках програми на пропагандистському каналі Єгорова змушена була засвітитися в РФ, хоча до цього перебувала в Туреччині, куди поїхала ще 2021-го року, мабуть, уже тоді передчувачи недобре.

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення Турецька влада пригрозила путіністці видворенням із країни. Тоді лицемірна ведуча почала вибачатися в українців, вибачаючись за свої попередні заяви.

«Вибачте за те, що я підтримала агресію! Вибачте за те, що була сліпою та глухою! Вибачте за те, що була посібницею вбивств, хаосу та паніки! Я стою навколішки перед усім українським народом!» – емоційно звернулася до українців Єгорова лише для того, щоб отримати дозвіл і далі ніжитись під турецьким сонечком.

Однак, відразу ж, як тільки проблеми в консульстві були улагоджені, Єгорова заявила, що її обліковий запис був зламаний і відхрестилася від цієї публікації.

Овнам — жахливий день, Ракам — успіх і щастя: гороскоп на 18 серпня по картах Таро

Від красуні-улюблениці молоді до набряклої алкоголічки: як зараз виглядає співачка МакSим, чию кар’єру занапастив алкоголь