in

Найвідоміший «янгол» жіночої білизни Victoria’s Secret Адріана Ліма спотворила себе пластичною операцією

Одна з найуспішніших світових супермоделей Адріана Ліма шокувала своїх шанувальників появою на публіці.

Сталося це під час прем’єри фільму «Голодні ігри», яка відбулася кілька днів тому у Лос-Анжелесі. Екс-ангел Victoria’s Secret, очевидно, вдалася до послуг пластичних хірургів, причому результат її перетворення виявився, м’яко кажучи, не зовсім вдалим.

Вивчивши зміни на обличчі 42-річної моделі, фахівці дійшли висновку, що Ліма захопилася філерами, щоб позбутися вікових змін. Ще однією версією, чому Адріана виглядає не так, як ще кілька місяців тому, є лікування від захворювання щитовидної залози або ендокринної системи.

Адріана Ліма у жовтні та листопаді 2023-го року

Поява Ліми у Лос-Анжелесі викликала таку лавину хейту та домислів у Мережі, що модель особисто вирішила поставити крапки над «І». Свій вигляд мама 4 дітей пояснила банальною втомою. Зірка опублікувала своє реальне фото без макіяжу, яке, на полегшення фанатів, вже було без горезвісних «лисячих очей» — мабуть, того разу візажист моделі просто трохи перестарався з макіяжем.

Фото: Instagram

«Обличчя втомленої мами однієї дівчинки-підлітка, двох дошкільнят та одного активного однорічного хлопчика, який вчиться ходити. І ще трьох собак… Дякую за занепокоєння» — написала Адріана Ліма.

Читайте також: «Оцініть мою нову зачіску!» — супермодель Хайді Клум знялася у білому бюстгальтері з близького ракурсу

П’ятірка знаменитостей, які спробували роль коханки, а згодом відбили чужих чоловіків

«Я протягну йому руку допомоги»: Алан Бадоєв розповів чому вирішив заступитися за Потапа