in

Вєрка Сердючка влаштувала грандіозне шоу в Амстердамі: публіка вигукувала «Слава Україні!»

Відома українська співачка Вєрка Сердючка, в образі якої виступає шоумен Андрій Данилко, влаштувала грандіозне шоу на арені Ziggo Dome в Амстердамі під час щорічного концерту зірок «Євробачення» Het Grote Songfestivalfeest.

Ця подія відбулася 16 листопада, де разом із нею виступили наша Руслана, Кончіта Вурст, Käärij, ALIKA, Джонні Логан, KEiiNO, Корнелія Якобс, Рут Джекотт, Bobbysocks. Сердючка заспівала свій славнозвісний хіт Dancing Lasha Tumbai, але європейські шанувальники вперше почули його в оновленій версії. Від початку повномасштабного вторгнення Сердючка співає його лише зі словами «Russia goodbye!».

Фото https://www.instagram.com/v_serduchka/

Ця музична композиція у виконанні запальної співачки змушує щоразу шаленіти публіку. Так сталося і цього разу. Докази артистка розмістила на своїй сторінці в Інстаграм. Під час виступу Сердючка вигукувала славнозвісне українське гасло «Слава Україні! Героям Слава!» та неодноразово кричала: «Україна — це круто! Україна переможе!».

Фото https://www.instagram.com/v_serduchka/

«Щойно VERKA SERDUCHKA проспівала заповітні слова «Russia goodbye!», багатотисячна публіка почала гучно їй підспівувати. Загалом виступ був феєричним: Сердючка скандувала «Україна — це круто, Україна переможе», її туфлі летіли в залу, а Мама витанцьовувала з українським прапором, заряджаючи всіх своєю енергією. Судячи з реакції, апгрейд хіта сподобався глядачам навіть більше, ніж оригінал», — написала в описі під кадрами співачка.

Фото https://www.instagram.com/v_serduchka/

Ще більше запальної енергії в залі додала «мама» Сердючки, яка з’явилася на сцені у футболці на якій написано «Х*Й ВІЙНІ» та розмахувала українським прапором.

Читайте також: «Геолокація в країні болот» — колишній коханий української співачки Тіни Кароль виїхав до Росії

«Моя шкіра перетворилася на жах»: Жінка розповіла як її обличчя спотворилося після косметичної процедури

Український співак MЕLOVIN повідомив, що втратив рідних людей на війні