in

«Закон дозволяє!» — Приходько відповіла на хейт, чому її чоловік не на фронті

Чоловік відомої співачки Анастасії Приходько — людина непублічна.

Відомо, що обранця епатажної артистки звати Олександр, і що разом вони уже багато років — на початку вересня зірка розповіла, що вони з коханим відзначили 10-ту річницю шлюбу. Кілька днів тому, під час спілкування з журналістами проєкту “НАОДИНЦІ”, артистка розповіла, чому її чоловік не захищає Батьківщину на фронті, адже сама Анастасія часто критикує тих українців, які уникають вступати до лав Збройних сил.

Виявляється — Олександр має законні підстави не бути мобілізованим, оскільки є багатодітним батьком: двох спільних синів з Приходько – 8-річного Гордія та 2-річного Луки а також він удочерив її доньку від попереднього шлюбу – 13-річну Нану.

Анастасія Приходько з дітьми

«Він багатодітний батько. Зараз, як є, ми в рамках закону. Ми залишаємося тут. Що буде потім, я не знаю. Ми нікуди не їдемо. Якщо буде такий закон, я, мабуть, тоді зможу відповісти. Поки що я не знаю», — розповіла Приходько.

Читайте також: «Патріотизм — це завжди, а не коли вигідно» — як Анастасія Приходько представляла РФ на «Євробаченні», обіймалась з росіянами та чому не спілкується з мамою та братом.

«Не можу знаходитися там, де пахне гів*ом!» — Макаревич уперше прямо сказав, чому покинув Росію

«Це сталося в Криму…» — Приходько вперше розповіла, через який вчинок тепер постійно хейтить Потапа