in

«Це сталося в Криму…» — Приходько вперше розповіла, через який вчинок тепер постійно хейтить Потапа

Про «міцну дружбу» колег по сцені Анастасії Приходько і Олексія Потапенка відомо усім, хто цікавиться вітчизняним шоу-бізнесом.

Гостра на язик Настя не пропускає жодної можливості, як вона сама сказала «штрикнути» репера, і регулярно приділяє йому увагу під час кожного свого публічного виступу. Нещодавно, під час спілкування із журналістами проекту «Наодинці», артистка, нарешті, розповіла про витоки її конфлікту із Потапом, і про те, який саме вчинок скандального співака її більше усього зачепив.

«Почалося це далекого 2011 року в Криму, ми виступали на одному святі. Я перша ніколи нікого не чіпаю. Якщо Потап знайде в собі сили і мужність розповісти, як він поводився неодноразово в мій бік, тоді я буду говорити про те, що відбулося. Але я даю йому можливість, щоб він, як чоловік, сказав, що відбувається», — сказала Анастасія.

Потап зняв штани на сцені Кремля

«Потім вже почалися історії, які почалися під час війни. Для мене було найжахливіше, коли він зняв штани у Кремлі і сказав: «Дякую, що ви нас приймаєте». Я вважаю, що він просто принизив всю країну таким чином. Для мене це дуже образливий вчинок, бо я їм не дякувала тоді. У нас почалася війна, у нас Дебальцеве, Іловайськ, Донецький аеропорт, і тут ти приїжджаєш знімаєш штани. Це були неодноразові його поїздки туди, зустрічі з росіянами» — розповіла Приходько.

Нагадаємо, недавно сама Приходько пояснила, чому її чоловік досі не на фронті.

«Закон дозволяє!» — Приходько відповіла на хейт, чому її чоловік не на фронті

«Геолокація в країні болот» — колишній коханий української співачки Тіни Кароль виїхав до Росії