in

Прийомний син Анджеліни Джолі та Бреда Пітта назвав свого названого батька «негідником» та «огидною людиною»

Син голлівудських акторів Анджеліни Джолі та Бреда Пітта Пакс Джолі-Пітт у 2020 році назвав свого зіркового батька «негідником» та розповів, що молодші діти в сім’ї «тремтять від страху у його присутності».

Таким відвертим зізнанням Пакс поділився в stories на особистій сторінці в Instagram з нагоди Дня батька. Раніше скріншот з цією stories не було оприлюднено, але зараз широкому загалу. стало відомо справжнє відношення дітей Пітта до нього. Пакс наголосив — їхній батько перетворив життя сім’ї на справжнє пекло. «Вітаю з Днем батька цього негідника світового класу! Ти знову і знову доводиш, що є жахливою і огидною людиною. Ти не виявляєш ні уваги, ні співчуття до своїх чотирьох молодших дітей, які тремтять від страху в твоїй присутності», — написав тоді ще 17-річний хлопець.

Пакс Джолі Пітт «привітав» Бреда Пітта з Днем Батька

Пакс Джолі-Пітт зазначив, що Бред Пітт навіть не розуміє скільки горя завдав своїй сім’ї, адже «не здатен на це». Ба більше — прийомний син експодружжя стверджував про те, що актор бреше всім навколо. «Ти перетворив життя найближчих мені людей на постійне пекло. Ти можеш говорити собі і світові все, що хочеш, але правда колись відкриється. Так що з Днем батька тебе, підла людино«, — підсумував вихованець зірок.

Зізнання Пакса було оприлюднено начебто завдяки анонімному інсайдеру з близького оточення хлопця. За його словами, син зірок мав закритий профіль, який використовував для спілкування з друзями зі школи, котрі не аби як здивувалися такій відвертості товариша, адже той мало розповідав про батьків.

Хлопець зазначив, що актор перетворив життя сім’ї на пекло

Варто зазначити, що нещодавно інша прийомна дитина зіркового подружжя — Захара — публічно відреклася від скандального батька.

Читайте також: «Геолокація в країні болот» — колишній коханий української співачки Тіни Кароль виїхав до Росії

«Зброд з матюкливими гаслами» — скандальна Фаріон обізвала своїх студентів і публічно принизила міністра

Ракам — неочікуваний можливості, а Близнюкам — успіх у всіх сферах життя: гороскоп на 22 листопада