in

Донецькі бандити, російські зірки та українські олігархи: що відомо про особисте життя Тіни Кароль

Особисте життя народної артистки Тіни Кароль овіяне густим туманом таємниць, які вона ретельно приховує від публіки.

Тетяна Ліберман — таке справжнє ім’я співачки, яка народилася 25 січня 1985 року в Магаданській області РФ офіційно була заміжня лише одного разу. Молода артистка і її продюсер Євгеній Огір таємно одружилися в 2008-му і в цьому ж році у них народився син. Хлопчика назвали Веніамін і він є єдиною дитиною Тіни Кароль. Їхній шлюб називали зразковим, проте у 2012 році щастя пари затьмарила звістка про діагностування у Огіра раку шлунку. У квітні 2013 року чоловіка співачки нестало.

Виконуючи останню волю коханого, Тіна продовжувала співати, проте в кожній деталі її творчості відчувалася туга за своєю половинкою. За це її навіть називали «плакальницею». Лише чрез кілька років її довелося нарешті «повернути себе собі» і змінити репертуар.

Тіна Кароль і Євгеній Огір

Та чи насправді особисте життя Кароль таке скупе? У цьому спробував розібратися блогер Богдан Беспалов і знайшов багато цікавих подробиць про бурхливі романи народної артистки. Так, за інформацією його джерел ще до знайомства з Огіром, у Кароль були близькі відносини зі співаком, учасником гурту «Іванушки International» Кироилом Турченком. Щоправда, вони обірвалися, коли той вибрав для подальшої кар’єри життя на Батьківщині Кароль — у Росії, в той час як вона сама віддала перевагу жити в Україні.

Кирило Турченко и Тіна Кароль

Розмови про романи Кароль активізувалися після того, як вона стала тренером шоу «Голос країни». Беспалов стверджує, що співачка стала зустрічатися з впливовим олігархом, і саме завдяки цим стосункам «нейтралізувала своїх конкуренток на великій сцені». Згадав блогер і про відносини з «донецьким бандюком», який не шкодував грошей на артистку, оскільки закохався у неї до безпам’ятства.

Згодом настав час, коли всім здавалося, що у Кароль зав’язалися серйозні стосунки із Даном Баланом, хоча блогер-пліткар має іншу думку. Беспалов висловив припущення, що ця красива легенда була зручною для обох артистів, а насправді у нього є свідчення того, що Балан є гомосексуалістом.

«Романом з Кароль Дан Балан прикрив собі дупцю, щоб глядачі не зрозуміли його шоколадно-ванільних уподобань», — заявив Беспалов.

Тіна Кароль і Дана Балан

Мало того, блогер висловив упевненість, що в той час, коли співачка ніби зустрічалася із Баланом, вона насправді крутила роман зі своїм гитаристом Антоном Поповим. Невдовзі музикант емігрував до США і Тіна навіть їздила до нього в Америку, проте ці стосунки теж закінчилися нічим.

Антон Попов и Тина Кароль

Врешті, нещодавно в ЗМІ з’явилася інформація про те, що Тіна зустрічається з хореографом Дмитром Жуком. В той же час Беспалов заперечує можливість таких стосунків і називає це «зустрічами для здоров’я». 

Дмитро Жук і Тіна Кароль

Читайте також: «Геолокація в країні болот» — колишній коханий української співачки Тіни Кароль виїхав до Росії.

Настя Каменських публічно проігнорувала Потапа: репер не змовчав і розповів правду

«Це буде скандал» — Анастасія Приходько прокоментувала виступ Віри Брежнєвої в «Жовтневому» палаці