in

Настя Каменських публічно проігнорувала Потапа: репер не змовчав і розповів правду

Українська співачка Настя Каменських 24 листопада презентувала світові свій новий інспанськомовний трек «Tu y Yo» та вкотре підігріла чутки про негаразди у своєму особистому житті.

Як повідомила артистка, створити композицію їй допомогли Маріо Касерес та Алі Альварес, які співпрацювали з такими зарубіжними виконавцями, як Bad Bunny і Maluma. Втім, про свого чоловіка Олексія Потапенко, зірка не згадала. Проте це зробив сам Потап, розповівши на свій сторінці, що саме в нього зародилася ідея цієї композиції, і записана вона була ще до повномасштабного вторгнення в одній із студій Маямі.

«Коли ви не знайомі з мовою, простота стає вашим дороговказом, коли ви намагаєтеся написати пісню. Ваші думки лише ковзають поверхнею, оскільки ваші обмежені знання не дозволяють вам копнути глибше. Так було, коли я розпочав творчий процес написання гарної пісні. Все, що я знав іспанською, були прості Hola! та Grasias. Але коли я увійшов до студії Алі Альвареса в Маямі, у мене виникла проста ідея пісні «Tu y Yo», або «Ти і я». І вгадайте, що? Алі сподобалася ця концепція і неймовірно талановитий Маріо Касерас попрацював над нею», — розповів чоловік Насті.

Потап про трек Каменських Tu y Yo / Фото: instagram.com/realpotap

Це вже не вперше, де Каменських, з якоїсь дивної причини, не вказує ім’я свого законного чоловіка. До цього, співачка випустила пісню «Зірка в небі» і також ніде не вказала, що ідея створення належить для Потапа.

Читайте також: «Очолює «іспанську ТРО» — Павло Зібров потролив Потапа через його часті поїздки за кордон

«Не Оля Полякова та навіть не Тіна Кароль»: продюсерка Олена Мозгова назвала найкращу співачку України

Донецькі бандити, російські зірки та українські олігархи: що відомо про особисте життя Тіни Кароль