in

Разом, але на великій відстані: Потап та Настя Каменських заінтригували дивною поведінкою в Майямі

Чутки про розлучення Потапа та Насті Каменської почали набирати нових обертів на тлі інтерв’ю радіоведучого Артура Адамова, який повідомив, що подружжя вже найближчим часом оголосить про їхнє розлучення.

Сама ж зіркова пара все ніяк не може підібрати слушного моменту для таких новин і продовжує далі показувати для публіки, що у них все гаразд. Потап та Настя разом розмістили відео в Інстаграм, на якому видно, що співачка з репером поспішають в одну із студій Майамі аби презентувати слухачам свій новий трек «Tu y Yo». Варто пригадати, що коли Каменських розповідала про людей, які допомогли їй створити дану композицію, про свого роль чоловіка вона чомусь вирішали промовчати.

Втім, цього разу, Олексій Потапенко був у супроводі зірки швидше, як продюсер, а не як коханий чоловік. На ролику помітно, що він йшов позаду Насті на декілька кроків.

Саме така картина ідеально вписується в історію, яку розповів блогер Богдан Беспалов. Як йому повідомили власні інформатори, Каменських наразі в активному пошуку нового продюсера і, як тільки це станеться — пара оголосить про розрив не лише шлюбу, а й ділових зв’язків.

Читайте також: «Для мене це маленька смерть» — Анна Трінчер оголосила про розлучення з Волошиним

«Не пускати!» — влада РФ пропонує назавжди заборонити Галкіну в’їзд на територію країни

Її автором стала володарка «Греммі» — Alyosha і Тарас Тополя анонсували вихід першої спільної пісні