in

«Ви народилися у сорочці» — старша донька Олі Полякової опинилась на лікарняному ліжку

Старша донька відомої української співачки Олі Полякової потрапила до лікарні. Марія розповіла, що пробула у закладі п’ять днів.

Дівчина записала відеозвернення до підписників, яких у неї більше 162 тисяч. Юна виконавиця не стала вдаватися у подробиці, проте натякнула, що з нею трапилося щось серйозне.

Зокрема, про це свідчить фраза лікарів, яку вони сказали Марії під час виписки – «Ви народилися у сорочці».

Дівчина постала перед аудиторією в досить бадьорому і навіть веселому вигляді, хоча ще лежала на ліжку в лікарняній палаті, а на задньому фоні можна було розглянути медичне обладнання.

«Мене протримали у лікарні п’ять днів, випустили і сказали, що я народилася у сорочці. Все, їду додому», – поділилася Полякова.

Зараз Маша знаходиться у Великій Британії, де вона здобуває вищу освіту. Разом із нею за кордоном мешкає і молодша донька Полякової – 11-річна Аліса.

Це не перший випадок, коли Маша потрапляє до лікарні. У жовтні 2021 року дівчину екстрено госпіталізували із сильним болем у животі. Тоді дівчинка також записувала відео з палати, але деталей свого перебування у медичній установі не розкрила. Відомо, що їй робили операцію. Через кілька місяців після цього дочка артистки знову опинилась у лікарні.

«Перемирʼя на кілька днів забезпечене!» — Максим Галкін «відправив» на війну Кіркорова з головою пропагандистки Скабєєвої

«Сонне» селфі: екс-учасниця гурту «НеАнгели» Слава Камінська засвітила лице крупним планом без каплі макіяжу