in

«Руки майстра огранували мій алмаз!» — Кіркоров вперше відверто розказав про свій збільшений орган

Співак Філіп Кіркоров загубив свою репутацію не тільки палкою підтримкою терористичної кремлівської влади, а й недолугим омоложенням тіла внаслідок безлічі пластичних операцій.

Найбішу критику і насмішки викликали невдало збільшені сідниці 56-літнього артиста, через що його стали називати Філіп Кардашьян. Щоправда, путініст робить вигляд, що хейт його зовсім не чіпляє і продовжує хизуватися відстовбурченим тазом при кожній нагоді, одягаючи для виступів тісні лосіни. Одного разу він навіть прилюдно зняв штани і примусив журналістку Ксенію Собчак помацати його силіконовий зад, намагаючись довести його натуральність.

На днях «примадон» знову зачепив тему свого випуклого гузна, вчергове спробував пошити в дурні своїх прихильників. «Моя попа — натуральна. Просто Тимурчик трохи підкоригував те, що було колись в молодості, але завдяки бутербродам і газованими напоям перетворилося з роками не в те, що треба. Але руки майстра огранували мій алмаз і створили з нього діамант!» — заявив Кіркоров.

Собчак проверяет Киркорова на натуральность

Також артист признався, що коли його пластичний хірург Хайдаров побачив об’єми його лишнього жиру, то відразу хотів відмовитися від такого пацієнта. Лише завдяки вмовлянням дружини лікаря Світлани, їм вдалося переконати ескулапа взятися за роботи над тілом зірки. «Вона зіграла дуже велику роль у тому, що Тимур взявся. Коли він побачив ці обсяги, він злякався. Він практично вже відмовив, але Свєточка його вмовила», — розказав співак.

Читайте також: «Моя муза!» — Кіркоров вперше вийшов у світ зі своєю новою пасією

Ріанна в спідній білизні від власного бренду продемонструвала звабливі форми тіла після пологів

«Аня не звичайна дівчина!» — Волошин допустив возз’єднання з Трінчер на другий день після рішення про розлучення