in

«Аня не звичайна дівчина!» — Волошин допустив возз’єднання з Трінчер на другий день після рішення про розлучення

Мільйони прихильників яскравої зіркової пари Анни Трінчер і Олександра Волошина не можуть повірити їх словам про розлучення .

Фанати зірки «Школи» і популярного блогера намагаються переконати себе що вчорашнє інтерв’ю Ані і Сашка, в якому вони обоє, не приховуючи сліз, аргументували своє рішення розійтися — це страшний сон, який просто потрібно забути. Підписники Волошина і Трінчер буквально завалюють сторінки зірок в соцмережах з проханням заперечити свої слова і оголосити, що то був лише невдалий жарт.

Так, прихильники Олександра, у яких ще жевріє надія побачити його разом із Анею, задали йому питання про те, чи уявляє він возз’єднання із тепер уже колишньої дружиною. «Саша, ти допускаєш, таке, що ви знову будете разом?», — написали блогеру у Інстаграм. На радість фанатам, Волошин такого варіанту не заперечив. «Я так!» — однозначно відповів він.

Фото: /www.instagram.com/voloshyn_97

Після цього Волошин розлився у компліментах Трінчер, відмітивши, яка вона неземна дівчина. «Аня настільки сильна і тверда дівчина. Повірте, що їй ніяка надія не потрібна. Коли рішення вже прийнято, Аня… Не порівнюйте цю ситуацію, нашу з Анею, зі звичайними. Це звучатиме дивно, але Аня сильніша, свідоміша і мудріша за 99% не те, що дівчат, а людей, яких я зустрічав», — прокоментував Олександр у відеозверненні.

Скріншот

Нагадаємо, напередодні Анна Трінчер і Олександр Волошин оприлюднили спільне рішення розійтися.

«Руки майстра огранували мій алмаз!» — Кіркоров вперше відверто розказав про свій збільшений орган

В окулярах і з бородою — постарівший Винник показався на зустрічі з волонтерами у Німеччині