in

Козловський зізнався, що більше не служить у зоні бойових дій, а перевівся у частину в Києві

Популярний співак Віталій Козловський отримав повістку в середині червня цього року, і не вагаючись, вступив до лав Збройних сил.

Артист був зарахований у склад бійців Національної гвардії «Рубіж», і не без проблем пройшовши бойовий вишкіл, відправився на передову. Звідти Віталій регулярно публікував фото та відео і ділився з підписниками враженнями про будні на фронті. Одного разу він попав під ворожий обстріл і зізнався, що реально злякався за своє життя. «Думав, що це мій останній день», — писав він тоді в Мережі.

Численні прихильники співака не тямили себе від гордості за свого кумира, і щиро переживали за нього. Щоправда, зараз вони можуть дещо заспокоїтися — кілька днів тому під час розмови з журналістами радіостанції «Армія ФМ» артист повідомив, що він вже не знаходиться на передовій, в проходить службу в одній із частин столиці. Більше детально Козловський не став розповідати, пославшись на військову таємницю.

Козловський з побратимами на передовій

«Це військова таємниця насправді. Єдина радість, про яку я можу сказати, радість для всіх моїх близьких, що зараз моя служба проходить не на Донбасі, я зараз перебуваю в частині Києва», — сказав артист.

Читайте також: «Доведеться чекати 53 роки, аби він повернув все»: Ігор Кондратюк шокував сумою, яку йому заборгував Козловський

Колишній чоловік Трінчер Олександр Волошин відповів на питання чи були їхні стосунки хайпом

Блогерка з найбільшими у світі вилицями Анастасія Покрещук шокувала Мережу дивним манікюром