in

Неочікувано: Галкін розказав про плани на грудень і анонсував спеціальний захід у воюючому Ізраїлі

Гуморист Максим Галкін, який відомий своєю підтримкою України, звернувся до підписників із гарною новиною.

Місяць назад гуморист був вимушений відмінити запланований концертний по Ізраїлю у зв’язку з атакою ХАМАСУ. З того часу у його житті сталося багато змін — Галкін із дружиною Аллою Борисівною і двома десятирічними дітьми переїхав на Кіпр. Зіркова сім’я уже встигла обжитися на острові і частенько привертає увагу прихильників на вулицях Лімасолу.

Нарешті, 2 грудня популярний гуморист оголосив про відновлення концертної діяльності і почати він вирішив із Швейцарії та Іспанії. У відео зверненні до фанатів він назвав дати виступів, які відбудуться з 4 по 10 грудня. Окремо Максим Галкін анонсував «важливий для нього захід у Ізраїлі», щоправда подробиці цього міроприємства поки не став розкривати.

Артист відімкнув можливість залишати коментарі до публікації, судячи з усього, аби уникнути напливу хейтерів. Варто відзначити, що навіть в Україні таких достатньо. Так, відомий телеведучий Олексій Суханов нещодавно жорстко «пройшовся» по парі Галкіна і Пугачової, назвавши їх «пристосуванцями та імпотентами». 

«Помстилися за Кузю» — ЗСУ ліквідували окупанта, який кілька тижнів знімав на відео катування над домашньою твариною

Син Андрія Макаревича, одного із головних критиків Путіна, знявся у новому скандальному російському серіалі