in

«Помстилися за Кузю» — ЗСУ ліквідували окупанта, який кілька тижнів знімав на відео катування над домашньою твариною

ЗСУ успішно ліквідували окупанта-шкуродера Артема Лаврентьєва, який протягом кількох тижнів знущався над котом і в результаті чого тварина померла.

Після смерті матері, живодер-росіянин, родом із Архангельської області, разом зі своєю співмешканкою протягом декількох тижнів жорстоко поводився із домашньою твариною, знімав катування на телефон та ділився ними в мережі. Ця справа стала резонансною і Лаврентьєва посадили у колонію, а також під час суду позбавили батьківських прав. Для закатованої тварини в Северодвінську спорудили пам’ятник.

Пам’ятник для закатованого до смерті кота

У колонії окупанта сягнула думка вирушити на фронт аби знищувати українців, але ЗСУ поклали край його існуванню і, тим самим покарали за жорстоке поводження з котом. Про це повідомив блогер Necro Mancer.

«Сєвєродвінський живодер Лаврентьєв Артем Олександрович 1985 р.н. вирішив з колонії поїхати ним побивати «укропів», але ЗСУ помстилися за котика Кузю», – написав він.

Артем Лаврентьєв знущався над твариною протягом декількох тижнів

«Прийшла 100% достовірна інформація, через військкомат. Мертвий Артемко Лаврентьєв, живодер. Убив разом із співмешканкою кота своєї матері. 3,5 роки колонії, позбавлення батьківських прав. З колонії напросився на СВО. Зник безвісти влітку, знайдено тільки зараз. У січні-лютому те, що від нього залишилося за кілька місяців непохованим, привезуть його матері до Сєвєродвінська, у закритій труні», – йдеться у повідомленні місцевої зоозахисної групи.

Попри це, росіяни заявили, що Лаврентьєв зовсім не заслуговував на смерть, адже «спокутував всі свої гріхи, істинні і уявні, кров’ю» в чужій країні на війні.

Росіяни по-різному відреагували на смерть живодера

 

Читайте також:  Козловський зізнався, що більше не служить у зоні бойових дій, а перевівся у частину в Києві

«Почнуть зображати патріотизм» — відомий ексросіянин закликав не забувати про українців, які наразі в РФ або ж втекли за кордон

Неочікувано: Галкін розказав про плани на грудень і анонсував спеціальний захід у воюючому Ізраїлі