in

Син Андрія Макаревича, одного із головних критиків Путіна, знявся у новому скандальному російському серіалі

Нещодавно на російських телеекранах відбулася прем’єра фільму «Слово пацана», який стрімко набуває популярності не лише в Росії, а й, як би дивно це не звучало в теперішньому становищі, в Україні.

Мало того, несподіванкою стало, те, що у серіалі засвітився син одного із головних критиків кремлівського диктатора — Іван Макаревич, син лідера гурту «Машина времени» Андрія Макаревича.  На момент його народження молодий співак не планував дітей, але не став відправляти дружину на аборт і в подальшому не відмовився від свого спадкоємця. 36-річний актор, який народився в другому шлюбі співака, зіграв в картині героя на ім’я Джон.

Андрій Макаревич зі свої сином

Варто зазначити, що режисер цієї картини став ще один критик Путіна — Жора Крижовніков, який неодноразово підтримував протестувальників, які виступали проти агресії російських силовиків. Також підписав звернення до росіян, в якому засудив дії російських загарбників. В одному зі своїх інтерв’ю він зазначив, що вважає себе лібералом.

«Держава чи свобода? Так, кому держава потрібна. Це менеджерський, надбудований апарат. Мене кликали до Соловйова, але я не пішов». — повідомив Крижовніков.

Син Макаревича з дитинства проживає у Москві та активно знімається в російських картинах, на відмінну ві свого батька, який на початку повномасштабного вторгнення виїхав разом із новою сім’єю за кордон.

Читайте також: «Помстилися за Кузю» — ЗСУ ліквідували окупанта, який кілька тижнів знімав на відео катування над домашньою твариною

Неочікувано: Галкін розказав про плани на грудень і анонсував спеціальний захід у воюючому Ізраїлі

«Лише Бог знає коли закінчиться війна»: Андрій Макаревич висловився про майбутнє Росії та згадав розмову с путіністом Сукачовим