in

«Отримала екст*з! А ви заздріть із своїх трущоб!» — Волочкова гнівно звернулася до росіян і розказала, що принесло їй задоволення

Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, незважаючи на постійний хейт у свою адресу з боку підписників, активно веде заборонений у РФ Інстаграм.

Не так давно артистка представила прем’єрне шоу «програми всього свого життя» — постановки «Одержимість», після чого, як завжди, на її голову вилилося тони бруду у вигляді насмішливих коментарів критиків. Їхні глузування настільки роздратували танцівницю, що вона не полінувалася записати відеозвернення до хейтерів у якому виплеснула усі свої емоції з цього приводу.

Балерина не підбирала слів, відверто принижуючи тих росіян, яким не подобається її творчість, прямо обзиваючи їх бомжами, які заздрять її багатству зі своїх трущоб:

Кілька слів не здатним пережити мій успіх, масштаб мого нового грандіозного шоу… Писакам, які щось строчили, кусаючи лікті від заздрощів! Я розумію, що чесати язиками набагато легше, ніж ногами.  Мені 47 років і я у чудовій формі!.. У мене була дуже дорога постановка, я можу собі це дозволити! І я отримала такий творчий екстаз! Заздріть мовчки зі своїх трущоб! Мене ваша думка не цікавить зовсім. Живіть своїм життям. Яким би пісним і нудним воно не було. А я, щаслива, живу як я хочу! Можу собі дозволити!

Читайте також. Без ліфчика і в панчохах: анорексична Волочкова влаштувала брудні танці у публічному місці

«Називає росіян «тупим бидлом»!» — путіністка Яна Поплавська рознесла Ані Лорак, назвавши її зрадницею

«Лизну чи сосну?» — одіозна «міс ДНР» зганьбилася дешевою рекламою напередодні новорічних свят