in

Овнам— приємні спогади, Стрільцям — розгромний скандал, а Рибам — фінансовий успіх: гороскоп на 5 жовтня

Астрологи підготували на 5 жовтня 2023 року гороскоп для кожного знаку Зодіака. Давайте розглянемо детальніше кожного із них.

Овен

Приділіть цей день для близьких та рідніх людей, з якими у вас знайдуться спільні теми для розмови. Час проведений разом залишить в душі приємні спогади.

Телець

Нарешті для Тельців відкрились нові можливості і прийшла довгоочікувана біла полоса. Відтепер головне встигнути все зробити.

Близнюки

5 грудня Близнюкам посміхнеться удача. Ви зможете вирішити свої проблеми на роботі і в особистому житті. Не витрачайте час на дрібниці і боріться з труднощами, навіть якщо вони здаються вам занадто серйозними.

Рак

Розберіться зі своїми думками та оберіть шлях, яким будете рухатися далі. Побудьте наодинці з собою та прислухайтеся до внутрішнього голосу. Це ваше життя, тому проживіть його достойно.

Лев

Виділіть час для фізичних навантажень — сьогодні вони гарантовано піднімуть ваш настрій та допоможуть торимати фігуру вашої мрії.

Діва

Цей день ідеально підходить, як для вирішення робочих запитань, так і для відпочинку. Виберіть самі те, що найбільше бажає ваша душа. Ви нічого не втрачаєте.

Терези

Постарайтеся прислухатися до думок вашої другої половинки, не тсніть на неї своїми вимогами та правилами. Спробуйте стати на її місце.

Скорпіон

Велика ймовірність, що вам випаде нагода наблизитися до своєї мети, але доведеться включити мозги та продумати детально всі нюанси.

Стрілець

Астрологи обіцяють Стрільцям розгромний скандал, в який вони вляпаються через дурну випадковість. Будьте обережні і не дозволяйте оточуючим собою маніпулювати. Завжди кажіть лише те, в чому впевнені на усі 100%.

Козеріг

Ваш настрій сьогодні буде мінливим і за весь день переміниться не один раз. Коли відчуваєте щось не те — подумайте про щось хороше та приємне.

Водолій

У вашій голові сьогодні зародиться не один геніальний план, але ви наодинці не зможете зрозуміти, як реалізувати їх. Варто звернутися за допомогою.

Риби

Якщо в один прекрасний момент ризикнете, то на вас чекає фінансовий успіх, а якщо ви це зробите із запізненням, то шанси на перемогу стають меншими.

«Дивитись треба вперед, в світле майбутнє!» — закутаний по вуха Галкін показався в зимовій Женеві

Співак та військовий Віталій Козловський розповів про своє ставлення до веселощів цивільних під час концертів