in

Помер легендарний український актор з фільму «Д’Артаньян та три мушкетери»

На 77-му році обірвалося життя легендарного актора українського театру та кіно Сергія Кустова, який прославився ролями у фільмах «Д’Артаньян і три мушкетери», «Повернення мушкетерів».

Трагічну новину сповістила в соціальній мережі пресслужба Першого академічного театру для дітей та юнацтва у Львові, в якому він зіграв понад сто ролей. Як стало відомо, Сергія не стало 2 грудня на Дніпропетровщині. Саме там, у місті Нікополі, за його бажанням і поховають.

«Відійшов у засвіти наш народний артист України Сергій Павлович Кустов – епоха історії театрального Львова та цілої країни, наш старший колега, друг та наставник. Сергій Павлович присвятив нашому театру 55 років свого життя, за цей час зіграв понад 100 ролей, серед яких найвизначнішими були ролі Гамлета, Голохвастова у виставі «За двома зайцями», Робін Гуда та Лукаша у «Лісовій пісні», — написано в повідомленні театру.

Сергій Кустов зіграв понад сто ролей

Значну частину свого життя актор присвятив для театру, де зіграв чимало ролей в дитячих виставах. Він з легкістю перевтілювався у будь-який образ і багатьом запам’ятався в ролі Лукаша з «Лісової пісні», Тіль з «Тіля Уленшпігеля», Тараса Шевченка, Мина Мазайла і Гамлета. Однак, була ж одна роль, про яку він мріяв все життя, але так і не встиг її реалізувати за життя.

«У кожного великого актора є своя таємниця, роль, яку він мріяв зіграти…але не здійснилось. Такою мрією у Сергія Павловича був Старий зі «Старого і море» Ґемігвея. От і поплив він в своєму човні далеко за обрій… Прощавайте, Сергію Павловичу, великий акторе!» — розповіли у Першому театрі.

Багатьом актор запам’ятається в славнозвісному фільмі «Д’Артаньян і три мушкетери»

Читайте також: Співак та військовий Віталій Козловський розповів про своє ставлення до веселощів цивільних під час концертів

Путіністка Корольова вибігла на сніг в одних трусах без бюстгальтера і станцювала перед бородатим незнайомцем ВІДЕО

У Тельців — бюджет у критичному становищі, а Водоліям — сфокусуватися на особистих стосунках: гороскоп на 6 грудня