in

Путіністка Корольова вибігла на сніг в одних трусах без бюстгальтера і станцювала перед бородатим незнайомцем ВІДЕО

Співачка-зрадниця Наташа Корольова, яка народилася в Україні, але з початком повномасштабного вторгнення залишилась в РФ, виставила себе на посміховисько.

50-річна артистка, надихнувшись прикладом одіозної балерини Анастасії Волочкової, яка регулярно публікує в Мережі відверті кадри з власної бані, також вирушила на вихідних в лазню. Не порушуючи традиції, Корольова виклала кадри в Інстаграм-сторіс, які не рекомендується дивитися слабкодухим та людям з порушеною психікою.

На ролику скандальна співачка вибігає з бані на вулицю босоніж і швидко скидає з себе рушник, залишившись лише в одних червоних трусах в білий горох та з оголеними грудьми. Колишня дружина путініста Ігора Ніколаєва стала розмахувати руками, трусити сідницями, а в цей момент поряд із нею з’явився незнайомець, який почав натирати її тіло снігом.

Цікавим фактом є те, що поряд не було її чоловіка Сергія, з яким їх неодноразово розлучали через його постійні зради. Але, судячи з даного ролика, Наталія теж не втрачає ані хвилини і запросто оголюється перед незнайомцями.

Читайте також: Крістіна Орбакайте неочікувано повернулась в Росію аби взяти участь в щорічному концерті «Пісня року»

Співак та військовий Віталій Козловський розповів про своє ставлення до веселощів цивільних під час концертів

Помер легендарний український актор з фільму «Д’Артаньян та три мушкетери»