in

«Хто куди!» — Бєдняков гостро потролив Потапа, скопіювавши його квиток в Дубай, тільки в українське місто

Телеведучий Андрій Бєдняков не втримався, і в своєму стилі відреагував на публікацію Олексія Потапенка про його чергову поїздку в Дубай.

Нагадаємо, репер викликав шквал критики українців, коли після візиту у Маямі похизувався тим, що відбуває в Емірати. Це в той час, коли громадянам України чоловічої статі призовного віку заборонено перетинати кордон якщо вони не є інвалідами чи багатодітними батьками. 42-річний Потап вільно пересувається світом, вибираючи міста із тропічним кліматом і цинічно називає це «робочими командировками».

Нещодавно продюсер опублікував фото, на якому показав, частину квитка в Дубай, підкресливши таким чином, що вибрав для польоту місце у бізнес-класі літака турецьких авіаліній.

Фото: instagram.com/realpotap

Бєдняков майстерно підколов колегу по шоу-бізнесу, причому зробив це без лишніх слів. Шоумен просто від руки намалював копію квитка Потапенка, от тільки місцем прибуття вказав рідний Маріуполь. Вочевидь, Андрій таким чином вказав співаку, що у важкий для країни час публічним людям варто залишатися всередині країни, піднімаючи моральний дух співвітчизників.

«Всім гарної суботи!», — лаконічно підписав публікацію Андрій Бєдняков.

Фото: instagram.com/biedniakov

Нагадаємо під час попередньої «ділової поїздки» у Дубай, Потап засвітився на вечірці в компанії росіян у елітному готелі.

Колишній чоловік Трінчер Олександр Волошин відверто розповів про те, чи розлучилися вони офіційно

Крістіна Орбакайте неочікувано повернулась в Росію аби взяти участь в щорічному концерті «Пісня року»