in

«У них постійно гойдалки» — Марія Тиха розкрила всі карти подружнього життя Потапа та Насті

Прихильники Потапа та Насті Каменської затамували подих та очікують на нову порцію новин щодо їхніх стосунків.

Адже нещодавно почалися ширитися чутки про розпад їхньої сім’ї. На перше, що звернули уважні фоловери те, що подружжя перестало з’являтися разом на публіці, а також не постять спільні фото у соціальних мережах. Цю історію не оминув своєю увагою відомий український пліткар Богдан Беспалов і швидко розгорнув цю тему публічно.

Він розсекретив, що Потап неодноразово зраджував свою дружину і мало того, Настя знала про це, але не могла нічого вдіяти, адже їх пов’язував не лише шлюб. Наразі співачка активно зайнялася просуванням своєї музичної кар’єри та шукає нового впливового продюсера для співпраці. Як тільки це станеться, зіркова пара одразу оголосить про розлучення.

Мрія Тиха розкинула карти Таро на шлюб Потапа та Насті

З цього приводу вирішила також додати коментар відома відьма Марія Тиха. Розклавши свої карти Таро, вона побачила, що на відносини репера та артистки падає вежа, яка прямо вказує на те, що їхня  любов догорає до кінця і відновленню вона вже не підлягає.

«Щоб вони не говорили, карта вежі у стосунках свідчить про те, що вже не все так гладко. У них постійно якісь гойдалки — то ми сходимося, то розходимося, то разом живемо, то окремо. Але по почуттях я нічого не відчуваю. Таке відчуття, що їхні стосунки — звичка, для галочки. Вони просто не хочуть задорити публіку», — розповіла екстрасенша.

Марія Тиха

Варто зазначити, що зірки тривалий час приховували свої відносини, співаючи разом в дуеті «Потап і Настя». Три роки назад вони розсекретили свої відносини і зіграли весілля. Спільних дітей у подружжя ще не має, адже Каменських неодноразово заявляла, що ще не готова стати матір’ю.

Читайте також: «Знаєте, як це буває, коли свекруха влізає у стосунки?!» — Трінчер розказала про роль мами Волошина у їхньому розлученні

«Звісно, життя змінилося…» — Галкін зі сцени згадав часи, коли їм із Пугачовою чіпляли окремий вагон до поїзда

«Дуже дратують ці люди» — екс-чоловік Анни Трінчер, Олександр Волошин, розніс інтерв’ю колишньої дружини з Марією Єфросиніною