in

«Росія от-от встане з колін» — російський актор Дмитро Нагієв виговорився про війну в Україні

Російський актор Дмитро Нагієв обрав мовчазну поведінку щодо війни в Україні, яку вороже розв’язала Росія.

Однак знаменитість натяками дає зрозуміти, як насправді ставиться до російського вторгнення в українські міста та селища. От, до прикладу, нещодавно Нагієв дав інтерв’ю російським пропагандистам. У ході розмови артист заявив, що не може дивитися фільми з глибоким змістом, адже в реальному житті відбуваються набагато серйозніші речі. Говорячи про «серйозні речі» артист, ймовірно, мав на увазі війну в Україні.

«Зараз я з великими зусиллями змушую себе дивитися серйозне, глибоке кіно, тому що навколо все так серйозно і глибоко, що іноді складно з цієї глибини виринути, щоб зробити ковток повітря», — прокоментував актор.

Нагієв також висміяв наративи російських пропагандистів, що «Росія от-от встане з колін». За словами актора, ці слова викликають у нього лише усмішку, адже він занадто давно чує вже цю фразу.

«Мене завжди дивувало, що ми безперервно перебуваємо у стані вставання з колін, у тому числі й у галузі кінематографа. Тобто ми завжди трохи зігнуті. Цей перманентний період вставання — настільки затяжний, що викликав і викликає в мене лише усмішку», — зазначив Нагієв.

Нагадаємо, від початку повномасштабної війни Дмитро Нагієв жодного разу відкрито не висловив свою позицію щодо російського вторгнення. Однак своїми красномовними дописами в Instagram артист натякає, що насправді проти війни. От нещодавно знаменитість показався у синьо-жовтій куртці, що викликало в росіян істерику.

Зірка «Жіночого Кварталу» Олександра Машлятіна кардинально змінилась: стала схожою на хлопчика

«Буде крематорій та трунова майстерня» — російський бізнесмен, якй став власником замку Алли Пугачової в селі Грязь, перетворить його в морг