in

POSITIFF розповів про інтимні пропозиції від Кіркорова: «Дивно, як його обійшов недавній диктаторський закон?»

Популярний український виконавець Олексій Завгородній цими днями дав відверте інтерв’ю виданню УНІАН.

Окрім іншого, музикант торкнувся теми нетрадиційної орієнтації своїх колег у країні-агресорці, де, як відомо, останнім часом особливо завзято переслідують усіх тих, хто чимось виділяється із встановлених владою шаблонів. Колишній учасник колективу MOZGI впевнено заявив, що велика частина російських зірок шоу-бізнесу — представники ЛГБТ.

«Але я не називатиму імена, тому що це їхнє особисте життя, і я не хочу тягнути когось із Росії в наш інформаційний простір. Але те, що у них відбувається із законом про «екстремістський ЛГБТ-рух», — це просто абсурд. Багато людей, які ухвалили цей закон, і є представниками ЛГБТ. Скоро вони самі себе знищать. Цей народ приречений», – зазначив Завгородній.

Позитив свого часу спілкувався з Кіркоровим

На запитання журналіста, чи надходили йому пропозиції інтимного характеру від Філіпа Кіркорова, з яким Позитив свого часу особисто знайомий, співак відповів негативно. «На щастя, Кіркоров не робив мені подібні пропозиції. Але історію знайомих я чув неодноразово. До речі, дивно, як його обійшов недавній диктаторський закон… Мабуть, «деякі тварини рівніші за інших»», — здивувався артист.

Читайте також. «А ви тільки впізнали?» — Кіркоров оголосив про те, що одружився і показав обручку на руці

Шок: у Мирнограді п’яний військовий розстріляв побратимів, після чого застрелився сам — відомі імена загиблих

Позиція Максима – не головна причина. Стало відомо, що змусило Пугачову залишити РФ