in

Позиція Максима – не головна причина. Стало відомо, що змусило Пугачову залишити РФ

74-річна Алла Пугачова виїхала з Росії за Максимом Галкіним за кілька тижнів після початку повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ в Україну.

Природно, багато хто вважав, що Примадона зважилася на такий крок на знак солідарності з поглядами чоловіка та підтримкою України у боротьбі з агресором. Проте нещодавно з’ясувалися інші версії причин, які могли спонукати артистку виїхати з обжитого замку у Підмосков’ї. Їх озвучила давня подруга Пугачової та за сумісництвом її особиста кравчиня Любов Аксьонова.

На думку близького до Алли Борисівної джерела, головною причиною еміграції знаменитої артистки стала турбота про дітей — 10-річних двійнят Лізи та Гаррі. «Та фіг з ним, з цим Галкіним, — сердито вигукує Аксьонова. – Вона ж розуміє, що мають двох дітей. Їй треба було насамперед про них думати! Як вона могла дітей покинути? Алла вважає, що батько є батьком. І він має виховувати їх. Мало, що з нею завтра буде. Із ким діти залишаться? Ви думаєте, вона вірить у своє довголіття? Не дуже вірить: у неї ж купа болячок!», — заявила Аксьонова.

Аллі Пугачова та Максим Галкін з дітьми в Ізраїлі

Натомість подруга Алли Борисівної не заперечує, що артистка готова на багато чого заради чоловіка, оскільки він зумів її зачарувати своєю чарівністю. «Мізки запудрити вміє, як ніхто!», — зазначила Любов Аксьонова.

Читайте також. Поки Пугачова чилить у Лондоні, Галкін з дітьми знялися в рекламі на тлі пейзажу з вікна пентхауса на Кіпрі

POSITIFF розповів про інтимні пропозиції від Кіркорова: «Дивно, як його обійшов недавній диктаторський закон?»

Донька Мілли Йовович забула про українське коріння заради тренду в Мережі: Юна зірка співає і танцює для росіян