in

Як у Кардаш’ян: Блогерка з найбільшими вилицями у світі Анастасія Покрещук похизувалася новими «силіконовими» сідницями

Днями українська блогерка Анастасія Покрещук, більше відома як жінка з найбільшими у світі вилицями, вразила Мережу результатом своєї чергової пластичної операції.

Так на особистій сторінці в Instagram Покрещук опублікувала відео, на якому вона хизується нещодавно зробленими «силіконовими» сідницями. Раніше блогерка вже мала імпланти в сідницях, але меншого розміру — по 360 мілілітрів. Цього разу Анастасія попросила вставити їй імпланти об’ємом по 650 мілілітрів кожний. Ефектом від операції зірка соцмереж залишилася дуже задоволена. А от її підписники Покрещук такі зміни не оцінили.

Раніше блогерка вже мала імпланти в сідницях

Аби мати сідниці як у моделі Кім Кардаш’ян, блогерка звернулася до пластичного хірурга в Туреччині. З Анастасією поїхали її мама та подруга для того, щоб підтримати зірку, поки вона відновлює сили.

Спочатку Покрещук хотіла вставити імпланти об’ємом 500 мілілітрів, але цей розмір здався їй замалим. Як казала сама блогерка, основними її вимогами до нових сідниць були твердість та великий розмір. Турецький хірург підрізав силіконові імпланти під параметри Покрещук. Проте, на думку юзерів, через надмірну худобу блогерки її сідниці мають неприродний вигляд. Анастасія зазначила, що не хотіла вставляти м’який силікон, адже бажала мати ефект ніби «щойно вийшла зі спортзалу».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Anastasiia👑 (@justqueen88)

«Як називається ця хвороба?» «Жах. Сідниці живуть своїм життям«, «Треба стегна наростити тепер. Сідниці стирчать«, — коментували допис інтернет-користувачі. Але блогерка абсолютно впевнена — її фігура не подобається лише тим людям, у яких повністю відсутній смак.

Читайте також: 57-річна голлівудська акторка Сальма Гайєк вразила Мережу пляжним фото в бікіні

«Переношувала на ногах майже 4 роки…» — Тоня Матвієнко вперше заговорила про причину смерті мами

Потап — найбільше розчарування року за версією журналістів