in

«Справжня рокерша!» — Пугачова на ювілеї Макаревича відривалася на повну і виглядала ровесницею Галкіна

З початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну Ізраїль став притулком для тих росіян, хто не став миритися зі свавіллям кремлівської влади.

Однією з найяскравіших і найсильніших особистостей, хто залишив РФ і переїхав жити на Землю обітовану стали артисти Андрій Макаревич, Алла Пугачова та її чоловік Максим Галкін. Декілька днів тому вони зібралися разом з важливого приводу —лідер «Машини часу» відзначив 70-річний ювілей. Легендарний артист влаштував великий святковий концерт, на який запросив безліч друзів та близьких.

74-річна Примадонна та Галкін стали справжніми зірками заходу. Пара знаходилася в першому ряду і насолодою стали підспівувати в унісон імениннику знаменитий хіт «Поворот». Алла Борисівна зібрала навколо себе величезний натовп охочих доторкнутися до легенди та поцілувати їй руку.

Також у мережу потрапило селфі Пугачової з її 47-річним чоловіком, на якому вона продемонструвала свіжий вигляд і виглядала, немов його однолітка. Примадонна обрала образ Total black — чорну сукню, бере й окуляри у товстій оправі у колір. Завдяки вдалому макіяжу, який не впадав у вічі, та молодіжній зачісці з великими кучерями, артистка виглядала молодою та повною енергії.

Алла Пугачова та Максим Галкін на ювілеї Андрія Макаревича

Читайте також: поки Пугачова чилить у Лондоні, Галкін з дітьми знялися в рекламі на тлі пейзажу з вікна пентхауса на Кіпрі

Верховна Рада внесла корективи у законопроєкт про мобілізацію: кого призвуть найближчим часом, а хто матиме відстрочку за нововведенням

Бойова травма: Кошовий розповів, як зламав ребро під час візиту на передову