in

«Бажаю вам, щоб світло у вашу домі розсіювало тьму…» – Галкін вперше звернувся до підписників після повернення додому

Незважаючи на різноманітні плітки, Максим Галкін повернувся додому.

Після атаки бойовиками ХАМАСу ізраїльських міст зіркова сім’я покинула Землю обітовану і переїхала на Кіпр. Це породило чутки про те, що тепер артисти будуть скитатися по світу, і можливо, навіть попросяться назад в Росію. Пліткарі особливо активізувалися після того, як Алла Пугачова на кілька днів з’явилася у своєму домі в Підмосков’ї, а фото її бесіди з російськими прикордонниками попали в Мережу.

15 грудня Максим Галкін особисто поклав чутки пересудам і опублікував відео з території свого маєтку в Тель-Авіві. На фоні ясного сонячного неба і зелених пальм одягнутий у легку смугасту футболку гуморист звернувся до своїх підписників із вітанням і відверто зізнався що «замотався і розлінувався» під час насиченого концертами туру країнами Європи.

«Сьогодні у нас тут в Ізраїлі останній день Ханукального тижня — світле, чисте свято. У зв’язку з цим бажаю вам, щоби світло горіло у вашому домі. Щоб це світло зігрівало вас і розсіювало тьму. Це важливо!», — звернувся до своїх фанатів Максим Галкін.

Читайте також Галкін розказав, що чекатиме тих, хто спробує перешкодити його проукраїнській позиції: «Литиметься гівно з усіх веж мого замку!»

Овнам — позитив та нові враженя, а Скорпіонам — непередбачені обставини: Гороскоп для всіх знаків Зодіака на 16 грудня

Лобода розповіла про дружбу із сім’єю Пугачової та Галкіна і розсекретила позицію Примадонни щодо війни