in

Крістіна Орбакайте неочікувано повернулась в Росію аби взяти участь в щорічному концерті «Пісня року»

Старша донька радянської співачки Алли Пугачової — співачка Крістіна Орбакайте, яка публічно не висловлювала свою позицію щодо війни в Україні, яку розв’язала РФ, повернулась в Росію.

На початку літа 2022 року артистка прийняла рішення переїхати жити в Америку та розірвати свої зв’язки з країною-терорист, але неодноразово поверталась туди для вирішення деяких обставин. Вона скасувала усі свої заплановані концерти та місяць тому звернулась до підписників, щоб ті не велися на провокації, які влаштовують недоброзичливці від її імені.

А ось на днях, донька Примадонни, яка засудила загарбницькі дії російських окупантів, розмістила в Інстаграм відео, де Крістіна розважає росіян та прийняла участь у щорічному російському концерті «Пісня року». Також вона зізналася, що її переповнюють почуття радості від того, що змогла презентувати нову пісню. Разом із нею на одній сцені виступили закоренілі прихильники путінського режиму. Серед них Юрій Антонов, Ольга Бузова, Філіп Кіркоров, Ірина Аллегрова.

«На щорічному музичному фестивалі «Пісня Року» піснею «Тільки вдвох» я хочу передати кожному глядачеві свої почуття та любов ❤️» — поділилася Орбакайте своїми почуттями.

Читайте також: «Отримала екст*з! А ви заздріть із своїх трущоб!» — Волочкова гнівно звернулася до росіян і розказала, що принесло їй задоволення

«Хто куди!» — Бєдняков гостро потролив Потапа, скопіювавши його квиток в Дубай, тільки в українське місто

«Дивитись треба вперед, в світле майбутнє!» — закутаний по вуха Галкін показався в зимовій Женеві