in

«Любов лікує» — мама важкохворої Тишкевич замилувала зворушливими кадрами, на яких видно, як акторка проходить реабілітацію

Українська акторка Катерина Тишкевич, яку нещодавно лікарям вдалося вивести із медикаментозного сну, продовжує проходити інтенсивне лікування.

Варто нагадати, що вже більше 8 років актриса страждає від важкої хвороби, а близько двох років була прикута до ліжка через нестерпну головну біль. Нещодавно стало відомо, що хвороба ускладнилася і Катерину негайно госпіталізували до реанімації з сепсисом, де майже два тижні лікарі боролися за її життя. З тих пір, чоловік Тишкевич та мама постійно знаходять поряд із нею. Вони періодично публікують в Інстаграм фото та відео, на яких звертаються до своїх підписників з подякою за допомогу та підтримку.

Мама Наталія розмістила чергове фото, на якому її донька спить в обіймах свого чоловіка — актора Валентина Томусяка.

«Любов лікує», — додала мама Тишкевич під зворушливим кадром.

Катерина Тишкевич з Валентином Томусяком

А ще жінка звернулася зі словами подяки до тих людей, які не залишили їхню сім’ю у цій ситуації наодинці з горем, а допомагають, як фінансово, так і морально.

«Перші етапи реабілітації. Це стало можливим завдяки всім вам. Молитви, побажання одужання та фінансова допомога – і темрява позаду! Всі медпрацівники щодня виборюють життя моєї доньки!», — написала Наталя Малащук.

Фото: Instagram Наталі Малащук

На кадрах, які з’явилися на Інстаграм-сторінці мами акторки видно, що в палаті назбиралося багато розкішних квітів, які, вірогідніше, подарували для Катерини, коли вона прийшли до тями.

Фото: Instagram Наталі Малащук

Читайте також: «Ні-ні, я поки не збираюся» — Євген Кошовий відповів на запитання чому він не на передовий

«Ні-ні, я поки не збираюся» — Євген Кошовий відповів на запитання чому він не на передовий

Козерогам — шок і страх, Близнюкам — грошова карта, а Дівам — подарунок долі: гороскоп по картах Таро на 20 грудня